Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık nintendo switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece konsolun kendisi yeterli. garanti vs. önemli değil. oyun, aksesuar istemiyorum. kozmetik sıkıntısı olmasın, kutusu vs. olsun yeterli.

fiyat olarak 1600 tl düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
1600 tl en minimum fiyat, ama olucu fiyat degil :)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-nintendo-switch-621912337/detay

region'dan region'a fark var miydi?
Mesaj tarihi:
sıfırı amazon'dan 2050'ye geliyor şu an ama 2-3 hafta beklemek istemiyorum. ama açıkçası uygun fiyata bulamazsam black friday'de belki 270-280 dolara düşer konsol, 1900 küsurlara gelir, öyle alırım.

şu üstteki 1700 temiz duruyor.
Mesaj tarihi:
beklemeye karar verdim 23 kasımı. amazon.com'dan garanti aldım vergi iadesi yapacaklar 2 ay içinde. öyle olunca zaten direkt 1700 küsura düşmüş oldu. 250 dolara düşer belki konsol. geçen sene düşmedi ama 2 sene oldu artık.
Mesaj tarihi:
Anladım evet ekstra fazla kesiyorlar ise vergi iadesi yapıyorlar. Bu arada bütçeni zorlayıp oyun da alabilirsin Black Friday de. Hali hazırda zaten kargo ödeyeceksin.
Oyunları da genelde kartuşlu al, sıkılınca satarsın (malum tr fiyatları)
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

nasıl hallettin?

bana da halleder misin. belki günün birinde benimde switcim olur

hiç istemediğim bir şekilde hallettim. illegal yollardan. bir gün switch alırsan özelden anlatırım.
Mesaj tarihi:
totemic said:

stormeagle said:

nasıl hallettin?

bana da halleder misin. belki günün birinde benimde switcim olur

hiç istemediğim bir şekilde hallettim. illegal yollardan. bir gün switch alırsan özelden anlatırım.

ben aldım bana anlat
  • Yeni Oluştur...