Celtics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 sadece konsolun kendisi yeterli. garanti vs. önemli değil. oyun, aksesuar istemiyorum. kozmetik sıkıntısı olmasın, kutusu vs. olsun yeterli. fiyat olarak 1600 tl düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 1600 tl en minimum fiyat, ama olucu fiyat degil :) https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-nintendo-switch-621912337/detay region'dan region'a fark var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Regionlar arası fark yok, bence sıfır alın. Handheld console sonuçta. Milletin pisliği, kullanım kusurunu çekmek yerine 200 300 fazla verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 sıfırı amazon'dan 2050'ye geliyor şu an ama 2-3 hafta beklemek istemiyorum. ama açıkçası uygun fiyata bulamazsam black friday'de belki 270-280 dolara düşer konsol, 1900 küsurlara gelir, öyle alırım. şu üstteki 1700 temiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 beklemeye karar verdim 23 kasımı. amazon.com'dan garanti aldım vergi iadesi yapacaklar 2 ay içinde. öyle olunca zaten direkt 1700 küsura düşmüş oldu. 250 dolara düşer belki konsol. geçen sene düşmedi ama 2 sene oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Vergi iade garantisi neymiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 60 dolar vergi alıyor işte o. chatle konuşup 2 ay sonra karta geri yatıralacağının taahhütünü aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Anladım evet ekstra fazla kesiyorlar ise vergi iadesi yapıyorlar. Bu arada bütçeni zorlayıp oyun da alabilirsin Black Friday de. Hali hazırda zaten kargo ödeyeceksin. Oyunları da genelde kartuşlu al, sıkılınca satarsın (malum tr fiyatları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 keşke benimde switchim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 valla ben 3000'e aldım mediamarkttan dolar 6.50 lirayken. şimdi dolar 5.45 ama mediamarkta 3299 fiyat. allahtan oyun işini hallettim de ona para vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 nasıl hallettin? bana da halleder misin. belki günün birinde benimde switcim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Amazon Almanya 49 euro üzeri kargoyu kaldırdı, oradan yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 stormeagle said: nasıl hallettin? bana da halleder misin. belki günün birinde benimde switcim olur hiç istemediğim bir şekilde hallettim. illegal yollardan. bir gün switch alırsan özelden anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 belki yaptığın vicdan azabı çekmene sebebiyet verir, istediğin zaman ben senin yerine çekerim bana verebilirsin switchini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 totemic said: stormeagle said: nasıl hallettin? bana da halleder misin. belki günün birinde benimde switcim olur hiç istemediğim bir şekilde hallettim. illegal yollardan. bir gün switch alırsan özelden anlatırım. ben aldım bana anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 gugil da anlatirdi aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 cfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar