Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 artık soldat oynayan 3l33t d00d'ların da bir klanı var! eğer siz de "forumda herkese laf yetiştiriyorum, postlarım dağ gibi birikti, bari soldat da oynayayım, orada da mermi yetiştireyim millete" diyorsanız doğru adrese geldiniz! klanımızın şu an için tek kuralı üyelerinin en az 10bin post sahibi olmasıdır, fake'miş fuyk'muş, dağdan inmiş şehire gibi üyeler göremeyeceksiniz. zira herbiri yılların 3l33t'i olacak! ana amacımız forumda madalyalarımızı görmekten usanmamışları oyun içinde tagımızla -10K-sindirmek.. :horace: hedef kitlemiz gereği az ve öz bir klan olacağız, (kağıt üzerinde teori böyle :-p) başta bize, sonra diğer klanlara başarılar.. 8-) 10000 ve üstü posta sahipseniz müracaatı bendenize yapabilirsiniz.. 9000 üzeri postlar da incelemeye alınabilir.. klanımızın mottosuyla selamlarız sizleri.. 10K ROXXORETH THOU!!! olur da bazı belli noktaları ciddiye olan çıkarsa, kendisi itina ile salamura yatırılacaktır.. lakin klanın varlığı ciddidir, iiria mastırımızdan onay bekleniyor sadece..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hadi bakal1m :P basarilar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehueh klan infoda senin klanda bizim elemanlar gözüküyo.. :P Hayırlı uğurlu olsun..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sağolun.. ;) o durumu chem'e ilettim, düzeltir gördüğü zaman..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pfff...bi an "lan nooluyo demistim:)[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 asteroth bugün itibariyle klanımıza katılmıştır, kendisi post olarak katılma gereksinimlerinin hayli altında olsa bile bu yolda çok çalışacağının teminatını vermiş diye kabul ediyorum.. :-p 10K ROXXORETH THINE BASES GRANDEUR!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 YiHA!!!!!!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 acaba katılsam mı diye bir an düşündüm ama geçti sam'in kurcağı klandan anca sims guildi felan çıkar :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bonkıraşır ben size katılsam mı diye düşündüm baştan ama 5 hececiler ne bileyim böyle kulağa 7 cüceler gibi geliyor diye tereddüt ettim.. :-p ekleme: esasen "klana sadece bir kişi alınacaktır" hedesini "rezerve bir kişilik yer var" diye anladım ben, yanlış mıyım?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 16 Şubat 2005 07:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 B@b th3 k3nkl3r artık ben de klana dahil olmuş durumdayım. Post kasma işlemine bu akşamdan itibaren başlıyorum. Asteroth "th3 G@rb@g3 müd@v1m1"[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sam clana alirken artik garbage da post sayisinin artmadigini hatirlatmadi sanirim. :P[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 heh asteroth çekirge daha, herşey sırasıyla.. :-p fakat ben de bir zamanlar çekirgeydim ama bugün gördüğünüz üzere bir peygamberdevesiyim.. 8-) (türkçesi pek uymuyor ama crane style olayı ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: thanatos, 17 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: sam clana alirken artik garbage da post sayisinin artmadigini hatirlatmadi sanirim. :P Ayıp ettin, yeni gelenler bölümü ne güne duruyo :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar