Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Patide var mıdır bu tip bi şey yapan veya tanıdığı olan? Çok büyükçe olmayacak, fiyatları da bilmiyorum gerçi de 50x30 falan düşünüyorum, çerçeve de öyle aman aman bi şey olması gerekmiyor, yeter ki fotoğraf içinde güzelce dursun. En azından bilgilendirirseniz sevinirim genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 ozalit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 labonixe bastırıyorum ben suadiyeye taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Baskiyi bilmiyorum da, cerceveyi mahalle cercevecisine bayagi uyguna yaptirabilirsin. Ben 4 sene oncs 90 liraya 1.60*0.5 metre ahsap cerceve yaptirdim mat camli falan, cok da guzel oldu. Sonrasinda daha ufaklarini 15 20 lira bandinda defalarca yaptirdim. Adam sagolsun cercevenin materyalini falan inceletiyor, sectiriyor, cam tavsiyesi bile veriyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar