Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Harici diski kabından çıkarıp dahili olarak SATA kablosuyla bağlayacağım. İçindekileri yedeklemek gerekiyor mu? SATA ile bağlayınca yeniden formatlama gerekiyor mu yani? Yoksa bağladıktan sonra PC'i açınca dosyalar direkt çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 bende gerekmisti. bazilari hdd kaydederken hardware seviyesinde sifreliyor. ne olur ne olmaz yedekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Yeni hdd bos gelir, once partition yaratip formatliycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Ben bir kere yaptığımda 2 pc'ye ayrı ayrı takmıştım dosya aktarmak için sata ile ikisinde de çalışmıştı direk sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Esh said: Yeni hdd bos gelir, once partition yaratip formatliycan abi onu biliyorum. formatlayacağım sonra external bağlayıp, patlamak üzere olan HDD'den veriyi external'a çekeyim diyorum ama kabından çıkarıp SATA bağlayınca işte sıkıntı olacak mı? Dosyaları göstermeyip tekrar format isteyecek mi? eğer format gerekiyorsa elimde başka sata kablosu yok mecbur ssd'i falan sökeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 cagrus said: Ben bir kere yaptığımda 2 pc'ye ayrı ayrı takmıştım dosya aktarmak için sata ile ikisinde de çalışmıştı direk sorunsuz. abi çalıştığını biliyorum sata ile. içindeki dosyalar duruyor mu. external'a attım mesela dizileri falan kutuyu sökertip sata ile bağlayınca çıkıyor mu dosyalar direkt yoksa formatlaman gerekiyor mu diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Ben defalarca öyle yaptım. Bi sorun yaşamadım. Hem kasadan çıkartıp extarnal olarak kullandım hem de external dan söküp kasaya taktım gayet çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 hazır benzer bir durum varken bende sorim. önceden windows7 yüklü olan bir hdd var kenarda duran, onu windows10 u ssd e kurulu pc e takarsam sorun çıkmaz dğlmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 işletim sistemleri aynıysa büyük ihtimal direk görürsün bence dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 ya 7 de garip bisey vardi basima geldi 1-2 kere pc normal kapamazsan (direk fisten cekiyorsun) dosyalari gormuyor sonra windowsu reboot edip normal kapatip takinca goruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 nesi garip abi bunun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 SenariouS said: bende gerekmisti. bazilari hdd kaydederken hardware seviyesinde sifreliyor. ne olur ne olmaz yedekle bence Be aware that certain SmartWare products (eg My Book Essentials) are hardware encrypted, even if you have not set a password. The decryption is handled by the USB-SATA bridge board inside the enclosure. When you install an encrypted HDD inside your computer, all you will see is gibberish. dedigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 ok eyvallah. kontrol ederim var mı böyle bişi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Fistan said: nesi garip abi bunun :d yani elektrik kesme durumunda hdd kitliyor windows cikar hdd baska bir pc tak gormuyor hdd ne bileyim garip gelmisti sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-wd-elements-desktop-6tb-siyah-1180800.html HDD arayan varsa şunu aldım 6TB external %5 üyelere indirimle 766,95 tl'e. üzerine masterpass ile aldığım için 100 lira hediye çeki veriyorlar. WD blue disk çıkıyormuş galiba içinden. şundan https://www.amazon.com/WD-Blue-6TB-Hard-Drive/dp/B013HNYVCE hiç risk almayıp direkt ssd'i söküp datayı transfer ettikten sonra geri bağlayayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=15150 şöle bişi buldum. hardware encryption diye belirtiliyormuş bu olay. benim aldığım alette yok sanırım. Readable w/o WD Enclosure yes diyor. https://www.amazon.com/Elements-Desktop-Hard-Drive-WDBWLG0060HBK-NESN/dp/B076MPMZDV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar