Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Burda kesin bilen vardır. Bizim 2 tanıdığa iç hat bileti almıştım geçen. Birinin isim ve soyadındaki türkçe karakterlerin hepsini ingilizce yazmışım. ŞENER GÜRBÜZ -> SENER GURBUZ şeklinde. Anadolu jet rezervasyon sayfasına giriyorum , yolcu isim değişikliği ile ilgili bir kısım yok. Yarın da check in yapmam gerekiyor. Ne pok yiyeceğük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 bi bok olmaz 3-4 harfe kadar tolere bile ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Lan bu gerizekali anadolu jet attığı email de türkçe karakterleri replace etmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 AHMMET ABHET böyle eblek eblek cok bindim ben eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 türkçe karakterden bi sıkıntı çıkmıyor. bazı terminaller türkçe karakterlere izin vermiyor zaten. biletlere tckn eklettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Her zamanki gibi aldım işte online biletleri. Yolcuların tüm bilgileri girdim, tc kimlik , doğum tarihi zart zurt. Ben şunları bir ariyim de içim rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 tckn varsa sorun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Ben bileti alırken doğru yazmışım , türkçe karakterleri replace edip email atmışlar, yani sorun yok. Geçende Ayla yerine Leyla yazmıştım başa bir tanıdığa bilet alırken , uçağa binemedi bileti patladı , ondan heyecen yaptı yine fdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 20 yildir turkce karakter kullanmiyorum, bi sikintiyla karsilasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 ben bilgisayarda kullaniyorum da telefonda kullanmiyorum, arada sikinti oluyor. Abuk subuk kısaltıyorum sikildim yazarken. Ayla yerine de leyla yazmak yetenek istiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 sıkıntı olmaz boşa vaktini harcama düzelticem diye düzelteceksen başlığı düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Havayolu şirketleri zaten türkçe karakterleri otomatik çeviriyor diye biliyorum. Geçenlerde bizim şirkette evli kadınlarda tek soyadı/iki soyadı kısmı kriz oldu ama uçak biletinde, kabul edilmez dendi, havayolları arandı, bilet revizyonu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 800 milyar tane gurbetci gidip geliyo hergun, hepsi mi turkce klavye kullaniyo marco aurelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 2-3 harfe kadar sıkıntı olmuyor. ö'ler oe'ye, ü'ler ue'ye dönüşebiliyor, o da sorun değil (hatta almanlar bilerek yapıyor bunu sanırım) bir de türkçe karakter istesen de giremiyorsun, girersen oe'ye veya düz ingilizce haline dönüşüyor sanırım. 2-3 harfe kadar ok ama sercan -> serkan olursa nabıyorlar bilmiyorum :P ha bi de istesen de düzeltemiyor olabilirsin onu. aa ahmet diye almışım mehmet olacaktı deyip düzeltebileni görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 türkçe karakter sorun olmaz hiç biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar