applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Salonda TV'ye bağlı tuttuğumuz bir PC var, öyle netten yayın izlemek vb. şeyler için kullanıyoruz. 1-2 ay önce yine öyle izlerken birden kitlendi pc, görüntü dondu çalan ses takılı kaldı falan ilk o zaman ortaya çıktı bu sorun o günden beri oluyor. -Bazen pc açılır açılmaz 10 saniye sonra kitleniyor, klavye mouse hareket etmiyor. Bazen uzun süre kitlenmeyebiliyor. -Kitlendikten sonra reset tuşuna basmak işe yaramıyor, fişten çekip takınca veya güç tuşuna basılı tutunca pc'yi yeniden açtığımda içerde ışıklar yanıyor ama pc açılmıyor. Açılmaya çalışıyor ama açılamıyor gibi, fan dönüp dönüp duruyor gibi oluyor. Öyle kendi haline bırakırsan 5-10 dk sonra check bipleri sesi gelip açılıyor falan pc. -Yazılımsal bir şey olabilir diye format attım yine aynı şey oldu, donanımsal sıkıntı kesin gibi sorun neyden kaynaklı olabilir, en ucuza nasıl halledilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 işlemci termal değişikliği deneyebilirsin güç kaynağı da saçmalıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Temizle, yeniden paste'le bir formatladıysan, stress testine falan tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 hdd'de sorun olabilir diyenler olmuştu. açılır açılmaz da kitlenip kapandığı için aklıma sıcaklık vb. seyler gelmemişti. işlemciyi kontrol edebilirim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 işlemci gibi geldi. fanı çalışmıyodur, thermal paste ölmüştür. oda sıcaklığına göre farklı zamanlarda donuyodur sistem. güç kaynağı gibi gelmedi o en fazla bilgisayarı kapatıp açar, kapasitesi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 kilitlenme olayı benim eski pc'de de vardı aynı böyle. %100 donanımsal ya. ben anakarttan şüpheleniyodum ama tamamen sallamasyon tabi. parça parça deneyip bulamamıştım haliyle nedenini de. sonra yeni pc toplamıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 https://i.imgur.com/WrBVDqa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar