Xaero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 3 günde netflix belgeselimi bitermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 tv'de iyi belgesele denk gelmek artık çok zor. en iyisi indirmek gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 kablotv var işte discovery’ler nat geo’lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 3 oda üyeliğim var digitürk dizi ve filimler full açık 81,5 tl ödüyorum ayda 15 senedir üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 belgesel icin youtube cok iyi. reddit.com/r/documentaries/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 sanırım belgesel için dediğiniz gibi kişisel olarak ilgi alanına göre bulup izlemek daha doğru. tv/platform begeselleri çok yüzeysel, netflix buna örnek mesela. ilgi alanına göre 10-15 tane bulursan buluyorsun. onun haricinde bbc earth falan izlemeyen kalmamıştır sene 2019 oldu bbc bloomberg cnn güncel haber için bir iptv arayışına girdim ama çok kötü o ortam. haber olarak takip etmek isterdim aslında dünya'yı ama bulamadım öyle bir şey. kimisinde cnn ses vermiyor kimisinde bbc yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 haftalik gunluk ip tv linkleri belki ise yarar..ama onlarin iceriginde de super birsey yok..bir ara gaza gelip taradim seri halde..araplari anlamiyoruz..keza uzak dogu ve latinler de ayni zaten icerik ve altyazi konusunda sinifta kaliyorlar..kuzey amerika yiginla nfl hokey basket var..icerik guzel de yuksek cozunurlukte olunca benim aciz hattima felc gecirtiyor..avrupa hemen hepsi digi klonu..amarikan film dizi paketi ve bein hemen cogunda fix..bir sky serisi var ki onu da iyi koruyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar