eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 BBC yapımı bir belgesel. Gerçek dünyanın yerini, sanal olanın almasını anlatıyor. Özellikle siyasetin dünyayı değiştirme gücünü yitirmesiyle anlamsızlaştığını, hatta siyasetçilerin karmaşıklaşan sorunları çözmeye çabalamayı dahi bıraktığını vurguluyor. En azından bende en çok o kısmı iz bıraktı. Hararetle tavsiye ederim, müzik ve kurgu da çok iyi. Her şeyi geçtim, 2000 sonrası küresel dış politikayı değme kitaptan iyi anlatıyor bana göre. Özellikle gözünün önünde olan biteni göremeyip komplo teorilerine sarılanların izlemesini isterdim. iki buçuk saati aşıyor orası biraz sıkıntı ama bölüm bölüm. Ben iki oturuşta izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 nereden izliyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 BBC iplayer da varmış ama İngiltere'den IP lazım. Onun dışında her zamanki korsan mecralarında bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 mükemmel bi belgesel olmuş bu ya terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fh2cDKyFdyU bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 eldar said: Özellikle gözünün önünde olan biteni göremeyip komplo teorilerine sarılanların izlemesini isterdim. Ofiste kahkaha attım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Raylen said: https://www.youtube.com/watch?v=fh2cDKyFdyU bu mudur Evet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar