Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 öğrenci olmama rağmen, kaydımı tecil bitişinden çok önce yaptırmama rağmen okulun sorumsuzluğu yüzünden tecilim yapılmamış ve tarihi geçince de bakaya kalmışım. şubede öğrendim bunu. ve okul hala sorumsuzca davranıp "sistem hatası var yapamıyoruz, söyledik düzeltilecek vs." tarzı geçiştiriyor. ben ise kafamda bu tarz çözülmemiş bir problem olunca rahat oturamıyorum ve okula hiçbir şekilde güvenmiyorum. ben bireysel olarak nasıl halledeceğim bunu? öğrenci belgem var, şubeye gidince "git okulla konuş" diyor. sürekli gbt'den kaçmaya çalışıyorum ve durumun sorumluluğu bende bile değil. gerçekten bireysel olarak uğraşmak ve bu problemden kurtulmak istiyorum. aptal insanlar yüzünden ceza üstüne ceza yiyip bir de cezaya itiraz prosedürüyle uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 dava açabilirsin okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 bişey olmaz okul halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 29 yasina kadar okudugunu kanitlarsan 2 sn de halletmeleri lazim.10 sene once falan ogrenci belgesiyle 2 dakkada halletmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Black-ice said: dava açabilirsin okula. başıma herhangi aptalca bir şey gelirse yapacağım ilk şey bu olacak. bu dönem sonu ise kesinlikle kaydımı sildireceğim. bu okullarda ciddi ciddi okuyan insanlar da var, onlara üzülüyorum asıl. tatile bile gidemiyorum resmen uçakta otobüste gbt çekecekler diye. aptallıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 baska okula kayit yaptir onlar halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Birde bedelli dönemi ne bakayasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 bakaya da kalsan yakalayinca askere goturme yok bayagidir, uyari verip 15 gun icinde subeye bilgi verecegini belirten bir kagit imzalattirip birakiyorlar neyse biraz sosyal yeteneklerini gelistirip okulda darlaman gereken insanlari darlarsan halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ülkedeki hiçbir devlet dairesinin telefonu çalışmıyor ve randevular iki hafta tam dolu. gerçekten delirmemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Black-ice said: dava açabilirsin okula. yengeniz avukat.. avukat lazım olursa özelden yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 abi sakin... gbt'ye girsen bile en fazla 15 gün içerisinde şubeye git ulan diye bir kağıt imzalatıyorlar. bizim balayı oteline gelmişler otelden gezmek için 2 saat dışarı çıktık kağıdı bırakıp gitmişler asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 e şubeye gidince bir şey değişmiyor sorun orda. gitsem ve tekrar gbt'ye girsem bu sefer para cezası sokmayacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 okulun suçu ise olay ve sen resmi olarak öğrenci isen 29 yaşını doldurmamışsan, helecan yapacak hiçbişe yok. sakin, relax, calm. okulun öğrenci işlerinde çözeceksin konuyu işte. okula güvenmiyorum diye buraya konu açmanın bi faydası yok. şubeye gittiğinde okulla çözeceksin dediyse, başka çözümün yok yani. Liebe said: abi sakin... gbt'ye girsen bile en fazla 15 gün içerisinde şubeye git ulan diye bir kağıt imzalatıyorlar. bizim balayı oteline gelmişler otelden gezmek için 2 saat dışarı çıktık kağıdı bırakıp gitmişler asdasfasd bu arada asker kaçağıysanız falan otelde kalmamanız lazım otellerden direk kalanların listesi gidiyor polise, senin durumuna göre ya gelip kağıt imzalatıyorlar ya da götürüyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 otel icin 2. bi kimlik bulundurun yaninizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=vS0pkxOYNAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 sabonis said: okulun suçu ise olay ve sen resmi olarak öğrenci isen 29 yaşını doldurmamışsan, helecan yapacak hiçbişe yok. sakin, relax, calm. okulun öğrenci işlerinde çözeceksin konuyu işte. okula güvenmiyorum diye buraya konu açmanın bi faydası yok. ya ben ders seçimi için bile okulu aralıksız 1 ay boyunca aradım, o işi yaptırtana kadar, ne yaptıklarını çözebilene kadar bu kadar dil döktüm. tecil yapana kadar dönem bitecek ve okulu terk etmiş falan olacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ben de hala almanyada okuyo görünüyodum gece çevirip kaçaksın bilader dediler ertesi gün türkiyedeki okuldan öğrenci belgesi alıp şubeye gittim 5 dkda hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar