Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3Ro9ebQxEOY Tavsiye ederim, iyi film.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 yt da gidip plot twist spoiler i okudum. simdi daha cok izleyesim geldi asdf epey guzel bir hikayeye benziyor.
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ya bu filmi izlemeden önce birisi söyleseydi kurgusu öteki filmler gibi değil her şey "sosyal medya"dan anlatılıyor diye daha yarım saatim gitmezdi filmi anlamak için. başlarda hep bir yerde kamera gelecek anam babam bildiğimiz film girecek diye bekledim... izlemek için hak verilir bir film. baya uzun sürmüş çekmek falan. her dil için ayrı arayüz kullanmışlar vs
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 dün izledim, meh. 6/10 gerilim yanının daha ağır olmasını bekledim.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 internetin merkezde olduğu film daha önce de denendi de hepsi dandikti, en kalburüstü olan bu oldu.
Öne çıkan mesajlar