Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3Ro9ebQxEOY Tavsiye ederim, iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 yt da gidip plot twist spoiler i okudum. simdi daha cok izleyesim geldi asdf epey guzel bir hikayeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ya bu filmi izlemeden önce birisi söyleseydi kurgusu öteki filmler gibi değil her şey "sosyal medya"dan anlatılıyor diye daha yarım saatim gitmezdi filmi anlamak için. başlarda hep bir yerde kamera gelecek anam babam bildiğimiz film girecek diye bekledim... izlemek için hak verilir bir film. baya uzun sürmüş çekmek falan. her dil için ayrı arayüz kullanmışlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 dün izledim, meh. 6/10 gerilim yanının daha ağır olmasını bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 baya güzeldi bu ya. sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 internetin merkezde olduğu film daha önce de denendi de hepsi dandikti, en kalburüstü olan bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar