Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koyunbaba - carlo domeniconi - Xuefei Yang


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

melos.cau.ac.kr/zboard/data/Koyunbaba.wmv
c/p yapınız

enteresan. carlo domeniconi, bu parçayı türkiyeye geldiğinde yazmış, sonra klasik gitar camiasında geç de olsa beğenilmiş, sonra da çinli bir kız bu parçayı çalmış ve ben de izledim. parçayı sufi dinletmişti bana ilk, çok çok beğenmiştim. internetten videosunu filan ararken bunu buldum. gerek müziği gerek bu enteresan durumu paylaşmak istedim sizle... kız da çok yetenekli gerçekten.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 15 Şubat 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orjinalinin ilk bölümü varburda

In 1985 Carlo Domeniconi published "Koyunbaba", which since then has been performed and recorded by a number of world class classical guitarists. Koyunbaba apart from being a region in Turkey is also a compound word: koyun, meaning sheep and baba meaning father. Also, according to John Duarte it's the name of a 13th century monk. My personal experience with Domeniconi's Koyunbaba wasn't until 2001. I decide to prepare it for a concert tour in Europe and I became immediately spellbound by it. My experience with the piece since then has been profoundly spiritual and I thank you, Carlo Domeniconi, for offering Koyunbaba to the world. [signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 17 yıl sonra ...

15 kusur senedir xuefei yang diye dinleyip guzelledigimiz virtuoz ablamiz da ayni hocanin ogrencisi li jie galiba bu arada.

arsivde xuefei yang - koyunbaba part1-2-3-4 .avi diye bir kopyasi var bende, bir de tek parca li jie op.19 var. 

en iyi versiyonu bu li jie nin ve vassilev diye rus bir abiden olan gercekten. 
Degme maestrolar bu performansa yaklasamiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...