horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 melos.cau.ac.kr/zboard/data/Koyunbaba.wmv c/p yapınız enteresan. carlo domeniconi, bu parçayı türkiyeye geldiğinde yazmış, sonra klasik gitar camiasında geç de olsa beğenilmiş, sonra da çinli bir kız bu parçayı çalmış ve ben de izledim. parçayı sufi dinletmişti bana ilk, çok çok beğenmiştim. internetten videosunu filan ararken bunu buldum. gerek müziği gerek bu enteresan durumu paylaşmak istedim sizle... kız da çok yetenekli gerçekten.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 15 Şubat 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende acilmadi...[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben göndermeden önce indirdim tekrar. şimdi kliklediimde açılmadı. geçici bi problemdir heralde.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla güzel lan..[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet gercekten güzel caliyo arkada$,12dk. boyunca.. komplex yaptim simdi kendime =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cidden güzelmiş. Bir çinlinin çalması ayrıca ilginç. Bu kadar güzel çalabilmesi ayrı ilginç.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Türkiye-İtalya-Çin-Türkiye olayı da çok acaip. dünya çok küçük lan[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Neden koyun baba acaba ismi ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 voa iyi çalior. 10 :40 daki olayi harika [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti [Bu mesaj Gimli tarafından 15 Şubat 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende açmadı valla neden sayfada bozukluk var galiba melos.cau.ac.kr/zboard/data/Koyunbaba.wmv[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 auha kendim link olarak koydum farklı kaydet diyince açtı :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 orjinalinin ilk bölümü varburda In 1985 Carlo Domeniconi published "Koyunbaba", which since then has been performed and recorded by a number of world class classical guitarists. Koyunbaba apart from being a region in Turkey is also a compound word: koyun, meaning sheep and baba meaning father. Also, according to John Duarte it's the name of a 13th century monk. My personal experience with Domeniconi's Koyunbaba wasn't until 2001. I decide to prepare it for a concert tour in Europe and I became immediately spellbound by it. My experience with the piece since then has been profoundly spiritual and I thank you, Carlo Domeniconi, for offering Koyunbaba to the world. [signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok iyiymis ya.Kiz da cok yetenekli.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Orginal bi olaymis gercekten, ismi fln. iyi iyi.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 5 saat önce, dasaaa dedi ki: o değil şu version olcak
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 15 kusur senedir xuefei yang diye dinleyip guzelledigimiz virtuoz ablamiz da ayni hocanin ogrencisi li jie galiba bu arada. arsivde xuefei yang - koyunbaba part1-2-3-4 .avi diye bir kopyasi var bende, bir de tek parca li jie op.19 var. en iyi versiyonu bu li jie nin ve vassilev diye rus bir abiden olan gercekten. Degme maestrolar bu performansa yaklasamiyor.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 hadii yang değilmiş o yani. sırf çekik diye yang demişsin
Öne çıkan mesajlar