escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Ya ben kötü bişi demedim. Daha büyük ekran, 144 hz monitör, daha güçlü sistem ve daha az para harcayarak daha kaliteli oyun deneyimi yaşamak varken bu "mobilize gamer" olma çabası neden abi. Yayıncı mısınız hepiniz? Nvidia partneri falan mısınız? Ya oynayın yine oynayın da desktop sistem ile kıyaslanamaz sanki..... çalışıyorsan da iş hayatındasındır artık yani. O büyük şirket sahiplerinin zenginlerin gençliklerinde çalışmaya ara verip oyun oynadıklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 desktop için yer ve imkanı olan yok ben laptopcuyum diye gidip laptop almıyor zaten, mecbur olan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 valla şirket sahibiyim. Ofiste iş evde oyun oynamak için 2 tane pc almak yerine 1 adet laptop aldım çözdüm. Her an iş yapıp her oyun oynayabiliyorum misal. muazzam bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Escape e laf anlatmaya çalışıldığını görüyorum O değil de bence nerdleri kudurtup hükümete saldırtmak şeklinde bir darbe girişimi var Abi tamam dolar kuru anladık da 12000 dolar ediyo yani - 1080 SLI için anlamlı bir fiyat değil hiç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar