sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 abi kusura bakmada forumdaki şu halini tavrını gerçek hayatta da yapıyosan dayak yemen mümkün. en azından ben döğüşürdüm senle. okkalı bi yumruk attığımda mutlu olacağımdan eminim fghfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 çocuklar kardeş kardeş oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 kusura bakacağım bir durum yok, buradaki mevzuları kendine dert bilip, seni yumruklamak isterimle tanımlayabiliyorsan, daha çok sen bir tavırlarını kontrol ettir. üşenmeyip o kadar edecek nefreti nereden bulduysan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 yok benimkisi nefret değil de ağzına çakıcan şunun kafası. zaten öyle nefret dolu bi tipte değilim. de abi öyle bi tavrın var ki belki kendin farketmiyosun ama böyle hep bi cocky, hep bi ben bilirimcilik, cin olmadan adam çarpmacılık... hatırlamıyorum da eski halini gerçi foruma da ne zamandır üyesin bilmiyorum. hesabın görece yeni olabilir. belki yeni accounttır filan. ama şöyle son 1-2 yıldır falan gözüme takılan bi üslubun var. özellikle seni takip edip nefret pompaladığımdan değil. her gün bir sürü post okuyoruz burda illaki görüyoruz yani :p goldda böyle ama adam sevimli. yani anlıyabiliyosun adamın fırıldaklık yaptığını sinir etmiyo, ama ne bilim ya seninkisi bi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 hayır zaten topicin free for all noktasına ulaşılmıştı. lazımdı böyle bişey yani. GERGE akıllı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 gold TONBUL ama, ben de o yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Tehdit mi? Bir de gelip burada ağlamış. İnternetteki anon bir kullanıcı adını niye tehdit edeyim manyak mıyım ben? Sadece fikrimi söyledim, sadece sana söylemek istediğim için de öm attım. Privacy ye de saygı duymayacağını gelip buraya prim kasacağını bilerek hem de. Özel yaşantında da böyle davranıyorsan baya dayak yemiş olma ihtimalin var, fikrim hala aynı. Maduriyet kasma, tehdit eden falan yok. İşim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 İnternetteki anon demiş ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Iste bunlar hep ortaasyadan gelen fosizm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sanssizsansli said: yok benimkisi nefret değil de ağzına çakıcan şunun kafası. zaten öyle nefret dolu bi tipte değilim. de abi öyle bi tavrın var ki belki kendin farketmiyosun ama böyle hep bi cocky, hep bi ben bilirimcilik, cin olmadan adam çarpmacılık... hatırlamıyorum da eski halini gerçi foruma da ne zamandır üyesin bilmiyorum. hesabın görece yeni olabilir. belki yeni accounttır filan. ama şöyle son 1-2 yıldır falan gözüme takılan bi üslubun var. özellikle seni takip edip nefret pompaladığımdan değil. her gün bir sürü post okuyoruz burda illaki görüyoruz yani :p goldda böyle ama adam sevimli. yani anlıyabiliyosun adamın fırıldaklık yaptığını sinir etmiyo, ama ne bilim ya seninkisi bi meh. mesaj kutun dolu : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar