Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Power Leveling ve WQ,Rep,Achi vb. Destek


hunterx

Öne çıkan mesajlar

Merhaba WoW BFA için (110-120 lvl)Boost hizmeti sunuyorum.

Bir önceki konumda belirttiğim gibi çalışmadığımdan zamanımı değerlendirmek istiyorum.

Zamanı olmayanlar, kasarken sıkılanlar, alt karakter isteyenler için güvenilir şekilde oyun süresinde ve dışında iletişim kurabileceğiniz bir hizmet sunuyorum.

110 - 120 lvl arası yapılabilecek bütün questler, dungeonlar yapılıp güvenli bir şekilde teslim ediyorum.

Dilerseniz WQ'lar açılır ve WQ'lar yapılır, dilerseniz Heroic dungeon girişleri sağlanır ve tamamlanır.Dilerseniz meslek, rep farm yapılır.Gerekli item Level İhtiyacı karşılanır.

72/48/24 saat teslim süreside sunabilirim.Dilersenizde oyunda olmadığınız zamanlar iletişimde olup kimse kimseyi sıkıştırmadan da halledilebilir.

İsimden anlaşılabileceği gibi zaten ihtiyacı olan girer ve okur paticik'e yakışır şekilde anlattığımı düşünüyorum yoksa yabancılarda ki sistemi alıp çevirip copy/paste biçimde buraya yazabilirim.Daha resmi olurdu elbet ama çok fazla iş gibi değilde boş zamanımı değerlendirmek size boş zaman kazandırmak amaç(hafta içi gün içinde siz işteyken kasılabilir. Hafta sonu ve akşamları daha çok aileme ayırıyorum o saatlerde sizde işten gelip oyun oynayacağınızdan çakışırdı zaten)

Tabi güven sorunu olucaktır herkes gibi benimde vardı ama referans mevcut tanınan bir arkadaş sağolsun karşılıklı güvenle hallettik bugün teslim ettim.İlk olduğundan ona WQ ları açmayı kendim söz verdiğimden lvl 120 olup bügün 3 gibi temiz teslimatımızı yaptık.

Referans olarak #Catze 'ye danışabilirsiniz.(tanıyanlar vardır elbet wow çerçevesinde yada başka şekilde) onun izniyle paylaşıyorum tabi ismini yaptıran olursa referans olmalarını istemeden saklı tutabilirim ismini.
Bir önceki konuda gold sattım burada alan olmasa da soran oldu fiyatta anlaşamadık DH da bir arkadaşa sattıp referans olarak onuda sunabilirim, eskiden olan account satışlarımı da (WoW, GW, Kazandığım Beta accountlar vb.) bulabilirsem sunabilirim.

Fiyat vermedim burada Pm' le ulaşabilirsiniz Telefon paylaşabilirim görüşebiliriz yakınsanız yüz yüze dahi görüşebiliriz.

Çok ihtiyaç olursa burada bölüm bölüm paylaşabilirim fiyatlandırma yapıp.Ama karşılıklı konuştuğum arkadaşın enerjisine davranışına göre kasılacak karakter bakımından fiyatlandırma da revizyon yapabilirim.Her konumu senelerdir trolleyen arkadaşlar burada boost hizmeti isteyeceğini sanmıyorum ama onlara da bir güzellik yapılabilir ;)

Düzenlemeler mesajlara göre yapılabilir şunu ekle bunu yap diyen varsa değerlendirmeye açığım. Gidipte çoğunlukla bu konuda çok fazla bu işi yapan yerlerde paylaşmayacağım burası ve çoğunuzun takip ettiği pek beğenmese de DH forumunda Paylaşacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet lütfen oynatın bana wow senin 40 kisiyi bir arada göremediğin zamanlarda oynadığımdan, sen simdi 5 kisi zor bulup m+ dungeon yapalım lutfen diye yalvariyorken ve bunu wow oynuyorum diyebiliyorken benimde wow oynamak istemem gayet doğal sanırım.keyifli bir şey degil onu soyleyrbilirim.ayni yerlerde quest yapmak ayni dungeonlar. Evet gecen konudaki gibi sizin kadar tuzumuz kuru değil cok şükür yinede. Boş zamanini değerlendiriyorum kendime katkı sağlıyorum kimisi gibi calip cirpmiyorum.ben eksik evrakla işlem yapmak istemediğim icin işi bıraktım ve hakkımı sonuna kadar savunup bütün haklarimla işten çıktım. Swnin gibilere de çok guzel ağzının payini veririm merak etme...

EVet oyuna para vermedim goldlari mı sattım accountu satıyorum ama inan zaten boostla alabiliyorum bfa yi aylik. Zaten senin bile yapabildigin sekilde goldla alinabiliyorken şu devirde bedava oynayamiyorsan zaten baska bişey demiyorum.
Neyse 120 lemis olabilirsin 2 tanede o 120 lemisti 3. Oldu hazır karakterleri işte konuda o 2 3 tane yapmak sıkıntı 1 tane yaparken bile bayıp sıkılanlar var.onlar yerine ayni yerleri ben gezmiş oynamış oluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol deadwoll bi sen ozeti anladın. iş bulana kadar takiliyorum işte sagolsun bazi arkadaşlar güvenip yaptırıyor. Ufakliga biseyler alirim kendime oyun statusunde baska ihtiyaçlari gideririm dedim normal yasantimda sorun yok cok şükür.
Edit : destekçiler gelmiş sagolsunlar tanımadan burada yapilani benim gibi bildikleri için kizdirsalarda bu olaylar zaten kendimizi anlatabilmemizi tanınmamizi sağlıyor. Onlarada katlanıcağız napaım. Size ucuzdan kasabilirim arkadaşlar zaten nekadar çok zengin olsada yuh olurmu öyle şey diyenler olucaktır ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bazen işte biliyorum her konu açarkende yazıyorum trolle açıktır diye ama insan aynı şekilde cevap verip kendini anlatmaktan kaçınamıyor.

Şuan bir iş daha aldım sayılır(evet iş diyorum her ne kadar oyun olsa da emek var bişeler alınıyor karşısında) Ayrıntılar görüşülecek ona göre net belirtirim ozaman bu troller ve baltalar ayakta tutacaktır konuyu gece boyu olduğu gibi ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boost yaptıracak kişiyi bu zamanda bulabiliyorsan şanslısın valla. Ben gold ile 2 senedir hesabı götürüyorum ama 5 6 ayda bir 2 aylık gametime alıyorum. Çalıştığım için zaman yetmiyor full kasmaya. BFA'yı da para ile aldım mesela, 33 euro atmıştım yetemedim balance'a :D boost yerine kendim levelliyorum işte şimdi 3 günde mage başladım 66 oldu. BFA öncesi keşke 110lasaymışım oturup, 3 günde 100 oluyodum, onu da baltalammışlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 110 kolay ama 100 den sonra yine legion invasion var belirli saatlerde 7 8 günde kenara bıraksan 20 dk oynamayla günde oluyorsun.Sıkıldığında bu yolu izlersin.Ben legion gelene kadar hepsini 100 yapmıştım kendime bağlı raf hesapla 2 sini bir sokarak invasion bölgelerine bırakıyordum çalışırken teamwieverla bağlanıp kasıyordum ;)

Şuan 120 için böyle şeyler yok tabi ama zamanı olmayana ve bana destek oyun oynamış saymıyorum kendimi he evet sizin yaptığınız dungeon spam ve hep olan şukadar öldür,topla getir questleri zaten oynamış sayıyorum kendimi bi şekilde sattığım goldla ve boostla şuan warhammer ve monster hunter alabiliyorum ve beni wowdan daha fazla götürücektir oyun oynamaksa amaç.WoW pek oyun gibi gözükmüyor 3 aylık eğlence... Yine PoE nin yeni sezonu başladı delve onda taklabiliyorum zaman geçirmelik bulduğum insanlara destek olurkende( banada destek tabi) wow uda oynamış oluyorum.Rusya hesabı çok ucuz olsada eu dan yinede o parayı vermeye gerek yok.İnsanlar alıyor bfa okadar kasıyor yine 150 ye bile gitmiyor hesaplar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba 2 karakterlik bir iş aldım bir süre 100-120 ve 110-120 olmak üzere bi süre dükkan kapalı ama isteyenler yazabilir fiyat alabilir şuan uygun tutuyorum baya paticikten referans önemli ;)

Troller baltalar ayakta tutarsa sevinirim konuyu bakamayabilirim en azından yukarlarda olsunda gözüksün destek olun lütfen ;p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arka arkaya oluyor biraz ama guncelleme kalkıyor olaylarda farkli olunca baska mesaj yazmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın.
Bir iş daha aldım teslimimden sonra başlayacağım bir dh 98(100)-120 olucak boşluklar oluşabilir 100 - 110 arası bir iş daha sıkıştırabilirim. Bir arkadaş var görüşmede dönüş yapmadı ama boşluğa göre görüşüp değerlendirebiliriz. Teşekkürler ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yapılacak iş değilde oyun oynamaktan sıkılıyorsun ama katkı olsun istedim iş arama girişimden bulunduk ama durumlar kötü memlekette milelt mal alamazken elemanda almaz tabi. Oyun oynamak amaçsa hiç girme hikayeyi bile anlamadan addonlarla skipleyip geçip gidiyorsun al ver questler kalıyor sana ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Öğlen bir işimi daha teslim ettim.

Referanslarıma "Özel Nickli" # =)) ( Onur'uda Eklemiş oldum.) Güvenipte hesap paylaştığı ve katıkıda bulunduklarından ona ve Catze ye teşekkür ederim.Catze yeni bir iş verdi 98-120 uzun zaman alacak derken 109 oldu bile legion uçma ve heirloom artısı var tabi.
En geç Cuma teslim etmeyi düşünüyorum daha zaman tanısa da bana account boş kalacağından.Teslim edip yeni iş alabilirim.
Sıkılan zaman ayıramayan olursa PM atmanız yeterli iletişim bilgilerimi paylaşıp hemen işe başlayabiliyorum.

Günlük olarak siz işteyken de paket hazırlayıp şunları şunları yaparsan seviniriz dediklerinizi yapabilirim.Yapılabilecekler yine fazla ve bikaç alt kasmış olanları baygınlığa itecek şeyler tahmin edebiliyorum.Ben biraz daha dayanabilir durumdayken gereken neyse yapabilirim.Uzun süredir oynuyorum bu exp de alamadık ama sayenizde oynamış oluyorum belli bölümleri 120 den sonrasına pek dokunmadım.m+ daily, WQ, Warfront yapabilirim karakterlerinizle ne gerekiyorsa.PvP pek düşünmesem (zamanında rank 10 rogue vardı,rank 11 e yakınken Mountu alıcakken hacklendi) Bazı classlara hakim olamayacağımı düşündüğümden onu pek sunmuyorum ama lech tarzı takılabilirim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

98-120 'yi tahmin ettiğimden de önce teslim etmiş bulunuyorum.Hafta sonu pek bakamıyorum ama havaların durumundan dolayı zaman ayırabilirim.Eğer boost isteyen varsa lvl kasma olur, WQ olur, Warfront olur,m+ ve ilvl yükseltme olur rep farm, questler her türlü hizmeti verebilirim.Şuan boştayım.Günlük, saatlik olarak konuşabiliriz .
Referanslarım mevcut yazdığım gibi güven sorununuz olmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Destek olabileceğim bir konuda Allied raceler olabilir. Açmak icin gerekli olan rep/achi konusunda destek, allied race açıldıktan sonra Heritage Armor isteyenler olucaktır elbet 20-110 yada 20-120 destek verebilirim 60 euro sanırım karakter boost un değeri daha uyguna gelmez ama boost yapıldığında heritage armor alınamıyor bildiğim kadarı ile bununla ilgili konuşup heirloom dreanor ve legion haritalarında uçma varsa fiyatlar duzenlenebilir kolaylığına göre ve süre oyunda olmadığınız sureye gore duzenlenebilmekte.genelllikle erken teslim ediyorum belirttiğim süreden ama bir süre belirtiyorum olabilecek durumlara göre. 120 den sonra açılabilecek race ler içinde gorusebiliriz. O arada meslek diğer wq, dungeon desteğide eklenebilmekte...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...