marksman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 emektar mi 8 düştü ve pert oldu. f/p ne alıyoruz şimdi. çok tatava yapmadan yarın almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 galaxy m34 5g almıştım 4 ay kadar önce, 10 bin civarına, şuan 8'e falan gerilemiş fiyatı. 2 gün rahat şarjı gidiyor, 4 yıl android desteği garantisi de var, iş görür diyosan bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Ben 5 yıl samsung m51 kullandım 7000 mah pili vardı 3 gün sarja takmadan götürüyordu %15 sarj ile net 2 gün götürdüğünü biliyorum sadece google maps ve youtube müzik dinleyerek. Neyse geçenlerde telefonu suya düşürdüm bir daha da toparlayamadık telefoncuda her yeri oksitlenmiş benim hatamdı. Telefon arayışına girdiğimde F/P olarak 23999 (ogrenci indirimi) gibi bir fiyata Samsung S24 FE aldım hiç anlamam telefondan benim için pili uzun gitsin yeter modundayım. Bunun pili rahat 2 gün götürüyor beni sabah 09:00 gibi çıkartıyorum ertesi gün akşam 20:00 gibi %20 kalıyor zaten 5 dk sarj edince %50'ye çekiyor memnunum düşünen varsa alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 S24FE en iyisi şu anda f&p bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 (düzenlendi) Düşük bütçeli tel arayışı varsa, Samsung Galaxy A35. 13k bandında çok iyi özellikleri var bu fiyata 4 yılda güncelleme alıcak bu model. bu fiyatlarda mediatek g9x serisi işlemcili modellleri almayın artık. (birileri para saçıyor incelemelerde bu modeldeki telefonları önerin diye sanırım) https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a35-review-2682.php Kasım 6, 2024 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 (düzenlendi) telefon piyasasından bayadır uzaktım. benim için iyi şok oldu modelleri ve fiyatları görünce. @Pordakal m34 derken m55e kadar bütün modellerine baktım. m55 e niyetlendim piyasa fiyatının üzerine +5 bin koymuş kendi mağazası. vazcaydım. @Somon2 şuanki Samsungların hepsi max 5000 mah batarya maalesef. @Masticore bu akşam S24 fe baktım. hatta satıcı elemanın telefonundan çok hızlı bi inceleme özeti okudum. baktım yine +5 bin fazlasına koymuşlar. @GreenPeace77 F/P olarak bi kaç sitede gördüm. hatta A25 bile fiyatına göre iyi diye iki yerde seçilmiş. S24 FE almazsan A35 alırım ama amazonda satılmıyor şuan. az önce eve geldim. bi yandan amazona bakıyorum. samsung s 24 fe 25k ama 128 gb. 256 olanı yok maalesef. 256 olsa iyiydi yahu alsam mı bunu. 128 yeter mi acep? https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefon-Android-Türkiye-Garantili/dp/B0DGY2SH4X?crid=37QBHUWMQCSN6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.DKZtA5VaQXlcKA0Lq8JhNWsDq5XNFNLmyutrIKIOYn-UUShASMJnSIkyp_7VTn3oraX_e70vqn_-kK0AWB0dFnYyXprMarIvVAtzXGUcEDL94fc-X5VxCxYyC-_9ZpURUh7yPYqhGM2kClDlOPjzKtL68-vEx7nsQ9nNkBA3lSZKIoweZFI60lxw7XxOfi8Majz6bpp9zXBTaKQg_Aw_FVjyY3Loy5qBmOIGtdZtfr_mp-AhJ-iw3C8Y5MljUfkzzSCy9hKmgPx2YTDskbODAhlMmSzFJIOMwPPzfb0jvQk.Nt33ypg-t0V0Wqtw7PzcqiVEVEvIDfdsR9gtNzfocCU&dib_tag=se&keywords=samsung%2Bgalaxy%2Bs24%2Bfe&qid=1730922900&sprefix=Samsung%2BGalaxy%2BS24%2B%2Caps%2C110&sr=8-3&th=1 heppinize tavsiye için teşekkürler. telefonsuzum diye internetten alıp beklemiyim avmye gidip mağazasından aliyim dedim ama olmadı 2 gündür telefonsuz geziyorum. iş-ev ilginç oldu valla. 3-4 günü bulacak galiba. evde eski bi çalar saat buldum zilli. onla kalktım sabah eheh. arkadaş kapıya not bırakmış felan. okumadığım kitaplardan birini bitirdim. ne kadar az numara aklımda kalmış (iki) bi de gec vakit eve dönerken manitanın sokağa uğrayıp arabanın kapı koluna not koydum ahah Kasım 6, 2024 marksman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Telefonculardan sıfır kapalı kutu al, sadece faturası 1-2 ay önce kesilmiş oluyor en fazla, yine sıfır telefon ve turkiye garantili olur. Sıfır fiyatı 25 ise mesela, 20'ye alıp 23'e satıyorlar. Tanıdık telefoncu varsa bir düşün derim, yoksa da sahibindende mağaza puanı yüksek büyük bir telefoncuya gidip bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 saol Pordakal. yarın sabah iş yok. bi kaç telefoncu gezeceğim bakalım. belki uygun fiyatlı S24FE nin 256 gb olanı bulurum. olmadı amazondan 128 gb olanı sipariş edecem. prime olayından 1 günde gelir belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar