Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneden atıldm :(

crimS0n

Öne çıkan mesajlar

said:
crimS0n, 12 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
fizban, 12 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
dersane yönetimi haklı hakkaten. sen paranla okuyosan yanında senin yüzünden ders dinleyemeyen insan da parasıyla okuyo. hele bi kaç kez uyarılmışsan haklılar da tabi ilkinde atmak biraz abartı.

ya sanki sınıftakilerde sütten çıkma ak kaşık ha ole bi yazmışın ki
ilk kez yaa çok saçma bide 2dk da olan bi olay 2dk ders kaynasa noolcak kime zarar? "olay yanlış kendimi sawunmuorm"
+1 bencede[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn:[email protected]...

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

afferım sana bellow anlaşılan sınıfın ileri gelenleri karşısında çok çekmişssin...

Ben her türlü rezilliği yaptım. Okuldan uzaklaştırmada aldım kovulmanın eşiğinede geldim.
Öğprenciyim kardeşim öğrenciliğin tadı bence böyle çıkar ben eğlendim
başardım mutluyum.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Lol iyide ben okulun en uçuk insnalarından biriyim ^^ . Şunu demek istiyorum işte türk zihni derslerine çalışan ezik mi oluyor ? Bizim sınıfta neler neler yaptık ve olay şu ki bana kimse bir şey demedi diyemezde. En azından biri bir şey derse olacakları bilirdi.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
afferım sana bellow anlaşılan sınıfın ileri gelenleri karşısında çok çekmişssin...

Ben her türlü rezilliği yaptım. Okuldan uzaklaştırmada aldım kovulmanın eşiğinede geldim.
Öğprenciyim kardeşim öğrenciliğin tadı bence böyle çıkar ben eğlendim
başardım mutluyum.
+1 yuru bea arkandayım...[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
dersane yönetimi haklı hakkaten. sen paranla okuyosan yanında senin yüzünden ders dinleyemeyen insan da parasıyla okuyo. hele bi kaç kez uyarılmışsan haklılar da tabi ilkinde atmak biraz abartı.

ilk kez yaa çok saçma bide 2dk da olan bi olay 2dk ders kaynasa noolcak kime zarar? "olay yanlış kendimi sawunmuorm"

ne yazık ki öss için o 2 dk'lık dikkat dağılması belki senin 1 soruyu kaçırmana, o bir soru da 1000 lerce kişinin gerisine düşmene sebep olacak, bunlar ciddi şeyler arkadaşlar, herkes okuyalım bi yerlere gelelim diye çabalıyo, lütfen...[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben hiç çalışmazdım dersi dinlerdim ama bi yandanda geyik yapmayı ihmal etmezdim.
ama lise 3 de takdir aldım lise 2 de ise teşekkür ama tabi ilk dönem hep çok zayıf getiriyordum.
çok çalışan adamın eziklikle alakası yok abi.
dershanede en çok ben çalışıyorumdur mesela en yüksek puanları alanlardan biriyim
eşşek gibi çalışıyorum ama hiç kimse ezik tipiyle bakmıyor çünkü çok fazla geyik yapıyorum.

Ama ben kimseyide düşünmüyorum banane kardeşim akıllı olsun ders çalışssın biz dersi dinlemedende yapıoruz eşşek gibi oturup çalışmasınıda biliyoruz.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
said:

ne yazık ki öss için o 2 dk'lık dikkat dağılması belki senin 1 soruyu kaçırmana, o bir soru da 1000 lerce kişinin gerisine düşmene sebep olacak, bunlar ciddi şeyler arkadaşlar, herkes okuyalım bi yerlere gelelim diye çabalıyo, lütfen...
sende oss yi en onemli konsu yaptın sanki dunyanın en onemli sınavi oss den sonra daha ne sınavlar cıkacak belkide...[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

bokunu çıkarmıycaksın öğrenciysende
biz yapardık muzurluk ama öğretmenlere karşıda saygılı olduğumuzdan ses çıkarmazlardı
yavuz selim lisesi antalyadlılar bilir
okulun duvarları 1m bile değildir ki kaçmak sorun değil
kaçarsanda umurlarında bile değil
o zamanlar 10 gün olduğu için devamsılıktan kalcak olan sensin
kapıdaki nöbetçi sormazsı nereye gidiyosunuz diye
hocalar bizi öss ye çalışın diye serbest bıraktıklarında biz çıkar simitçiye simit ve gazete almaya giderdik
o saatlerde de müdür yürüyerek gelirdi karşımızdan her seferinde
nereye gidiyosunuz fwelan derken "banda alın simit bi de hürriyet gazetesi"
ama para vermezdi pezemenk :P
biraz da azıtmamak lazım
öğretmenin güvenini kazandıktan sonra rahatsındır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

eee siz dersi dinlemeyip konuşunca millet nasıl dinliycek herkes dahi değil oraya öğrenmeye gidiyor. O zaman dershaneden atılmak senin için sorun olmamalıydı evde oturup çalışabilirdin.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
said:

ne yazık ki öss için o 2 dk'lık dikkat dağılması belki senin 1 soruyu kaçırmana, o bir soru da 1000 lerce kişinin gerisine düşmene sebep olacak, bunlar ciddi şeyler arkadaşlar, herkes okuyalım bi yerlere gelelim diye çabalıyo, lütfen...

boku çıktı bu geyiğinde adam osursa saniye kaybediyor 100 lerce kişi onu geçiyor.
kaçırdığı yeri gitsin sorsun allah allah sanki herkes 24 saat aralıksız ders çalışıyor
adam olsun evde çalışssın orda çalışssın kimse 3-5 gün kaybetmekle öss yi kaybetmez.
son 1 ayda oturup adam gibi çalışan bile kazanır.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

quote yarışması gibi oldu biraz aman dikkat
giremezse ne demek
1 sene çok büyük bi kayıp unutma
heleki durumu olmayanlar için çok çok büyük
benim babam için baya bi kayıp oldu geçen sene
2.5 milyar ne demek ya yılda
parasınıda geçtim baban zengindir sana bakar belki parası seni ömür boyu götürür ama ilerde çok kafanı vurursun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
benımkıde zengin deiil ama baban yada annen senın icin 1 mılyar ı gozden cıkaramazmı :hmm:

Kaç kez çıkartcaklar ki yada sen çalışmıyorsan ne işe yarar onlara zarardan başka.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 12 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
niye bitsin bi daha girer dersaneye gidemezse evde kendi çalışır öyle kazanan çok insan var.
buda doru bi secim hersey dershanemi hem bi soru kacırdı meyer o suryu tanefuste sormazmı :-?
soramıycak kadar beceriksızmı bizim memlekt :hmm:[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...