Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneden atıldm :(

crimS0n

Öne çıkan mesajlar

şimdi bana düşmez ama
dershanede şu zihniyet var genelde
parası ile deilmi
istediğimi yaparım zihniyeti
ama yanılıyolar
bende paramı veriyorum ama diğer insanlar da parasını ödüyorlar ve ders dinlemek istiyo olabilirler
eğer sen ders dinlemek istemiyosan ya kafanı koy yat uyu
yada hocadan kantine çıkmak için izin iste ki o ztn karşı çıkmaz
umrunda bile değilsindir
sen paranı veriyosun diye diğerlerini rahatsız etme gibi bi şansın da olmaz
onların hayatıyla oynuyorusun bunu da unutma
senin için önemli olmayabilir öss ama onlar için önemli hayatının şekilleneceği bi dönem
birazda insanlara saygılı olmak gerekiyo
ha dershaneden atılmaya gelince
acaba bundan öncede yaramazlık veya bezneri şeyler yapmış olmayasın ?
demekki müdürü o kadar bezdirdinizki canından böyle bi karar aldı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
yaptığınız hem öğretmene, hem sınıftaki diğer öğrencilere saygısızlık, atılmanız doğru karar

:yapma:
insanlarda robot deyilki....[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn:[email protected]...

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
yaptığınız hem öğretmene, hem sınıftaki diğer öğrencilere saygısızlık, atılmanız doğru karar

:yapma:
insanlarda robot deyilki....

ne alaka?[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sen oraya öğrenmeye gidiyorsun. Maçı izliyceksen çık git derse girme. Canın sıkılcaksa derse girme. Hatta yat evde uyu zamanı gelince ölürsün. İnsanlar robot değil ama çalışıp bişiler yapmamalılar öyle her şey geyik değil.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
Muhaha bizde izliyorduk

okulda dvd vardı hemde
boş derslerde izliyorduk kız varmış yokmuş umrumuzda deildi kızlarda izliyordu zaten alayı kaşardı =)

o zmn filimden sonra kotu olaylar olabilrdi :):)[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli bizim dershane valla
matematik hocası kurucusu bide dershanenin
kafa adam
yeri geliyo azarlıyo
yeri geliyo argo konuşuyo
yeri geliyo muhabbetinide ediyo
yeri geliyo paranızı vereyim gidin kantinde çay için gibi muhabbetler ediyo
bu gibi sorunlar genelde lise 3 de okuyanlarda oluyo
herşeyin farkında değiller ama öss sınavından sonra akılları başlarına geldiği için mezunlarda pek gözükmüyo[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 12 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 12 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Sen oraya öğrenmeye gidiyorsun. Maçı izliyceksen çık git derse girme. Canın sıkılcaksa derse girme. Hatta yat evde uyu zamanı gelince ölürsün. İnsanlar robot değil ama çalışıp bişiler yapmamalılar öyle her şey geyik değil.

bellow bunu senin yazdıgına inanman yanıda dusunur fln mı war ?:)[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

Her insan sıkılabilir ama orda sadece sen yoksun bunu düşün. Böyle bir hareketle diğer insanların haklarını çalıyorsun. Evet bunu ben yazdım ve çok ciddiyim. İnsnalar okula öğrenmek için gidiyor eğlenmek için değil.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheester, 12 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
ama bi sureden sonrada derste insanın canı sıkılıo....

tamam senin sıkılabilir, sıkıloyasan kafanı koyar uyursun, bu başkalarına saygısızlık yapmanı gerektirmez, oraya hayatının en önemli dönemeçlerinden biri olan öss baş belasını en az zararla atlatmak için gelenler var, herkesin babasından para kalmayabilir...[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
said:
Cheester, 12 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
ama bi sureden sonrada derste insanın canı sıkılıo....

tamam senin sıkılabilir, sıkıloyasan kafanı koyar uyursun, bu başkalarına saygısızlık yapmanı gerektirmez, oraya hayatının en önemli dönemeçlerinden biri olan öss baş belasını en az zararla atlatmak için gelenler var, herkesin babasından para kalmayabilir...

ama bu sıklandıgı zmn bende kızarım adam ayda yılda yapmıstır ondada en buyk cezaya saptırmamak lzım[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

okul çok farklı bişi
herkes okulda mazaratlık yapar geyik yapar
ama gel görki öss yi kazanamyınca kafası dan keder
ben ne halt yedim diiye aklı başında olan bi insan düşünür ve dershanede bu açığını kapatmaya çalışır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

cuku hocaların cogu seni sevio
benden ise nefret edio
o zmn nası o okula ogretmen olarak gercektın ;).[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |

[Bu mesaj Cheester tarafından 12 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cheester tarafından 12 Şubat 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hocalar senden neden nefret eder düşünülem bakalım.

1. Saygısızlık
2. Dersi dinlememe
3. Soytarılık
4. Gereksizlik
5. Boş olmak
6. Derse ilgisiz olmak.

Uzarda uzar. Kimsenin sana tipinden dolayı kasıtlı yapacağı bişi olmaz. Sadece senin yaptıklarından dolayı bunlar olur.

Beni niye seviyorlardı.

1. Saygılıydım
2. derse ilgili
3. Boş konuşmuyordum
4. Okulun işlerine genelde yardımcı olurdum
5. Ders yapmadan okula gitmezdim.

Bunlarda beni tipimden dolayı sevmedi. Her şey kendi yaptıklarımın sayesinde.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

yanlış karar.Çunku okulda bıle dısıplıne gıdıyosun uyarılıyosun ya da.Burda daha farklı olması gerekırdı.Ama yasal olarak hakkınızı arayın derım.Gerçi oss'ye kalan sure dusunulunce yapılacak en uygun karar hemen dersane bulmak ama işin peşini bırakmayın.

Dusunuyorum da dersane cok guzel ortamdı hoca arkasını donunce tebesır savası yapardık biz.Yanı ders ders tamamda arada boyle davranıslar bence gozardı edılmeli.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 12 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Hocalar senden neden nefret eder düşünülem bakalım.

1. Saygısızlık
2. Dersi dinlememe
3. Soytarılık
4. Gereksizlik
5. Boş olmak
6. Derse ilgisiz olmak.

Uzarda uzar. Kimsenin sana tipinden dolayı kasıtlı yapacağı bişi olmaz. Sadece senin yaptıklarından dolayı bunlar olur.

Beni niye seviyorlardı.

1. Saygılıydım
2. derse ilgili
3. Boş konuşmuyordum
4. Okulun işlerine genelde yardımcı olurdum
5. Ders yapmadan okula gitmezdim.

Bunlarda beni tipimden dolayı sevmedi. Her şey kendi yaptıklarımın sayesinde.

kendi hakkımda dediklerine katılıom ama
kenid dediklerin tamamıyle
YALAAAAAAAN......[signature][hline]===>CheesteR<===

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim kimseyi rahatsiz etme gibi isteim yoktuki sessizce kulaklık kulaımda maçı dinlıordum goldu kendimi tutamadım bi adna gooool die barı werdik
kesinlikle sınıfa zarar werme gibi isteim yoktu nie olsnki yaa?

ben daha ewwel uyarılmamıştımda dier arkadaşların uyarılmışlıı wardı kesin ondan yattık bizde

nese yarn gorcez neler olcak[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 12 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
dersane yönetimi haklı hakkaten. sen paranla okuyosan yanında senin yüzünden ders dinleyemeyen insan da parasıyla okuyo. hele bi kaç kez uyarılmışsan haklılar da tabi ilkinde atmak biraz abartı.

ya sanki sınıftakilerde sütten çıkma ak kaşık ha ole bi yazmışın ki
ilk kez yaa çok saçma bide 2dk da olan bi olay 2dk ders kaynasa noolcak kime zarar? "olay yanlış kendimi sawunmuorm"[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...