pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Selam, bilgisayara format atacağım tüm dosyalarımı taşımaya çalışıyorum. Herhangi bir klasörü gözden kaçırmamak için nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 kağıda yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 gizli klasörleri göster de "açmaaa" klasörü de gözükür. sonra kopyala işte diğerleriyle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 this computer'ı açıp c ye sağ tıklayıp kopyala de, sonra hariciye yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Copy c:*.* D: Edit: Slashi ters atmisim ya la, paslanmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ciddi olarak ne demek istediğini anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 keserek al abi o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 gözden kaçmazsa bir klasör gerçekten önemlidir, ama eğer gözden kaçırdıysan zaten hiçbir zaman önemli olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 pontipati said: Selam, bilgisayara format atacağım tüm dosyalarımı taşımaya çalışıyorum. Herhangi bir klasörü gözden kaçırmamak için nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Teşekkürler :) Users'ın altından Belgelerini al bir de external ya da divided hard diskinde downloadların vs varsa onları da al, gerisini temizle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Selam, Tabi copy/paste sonrası mutlaka kopyalamanın doğru olduğuna dair kontrol yap. Kopyalama işlemi esnasında hatalar olabiliyor. Ben TeraCopy kullanıyorum uzun süredir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 teracopy banada hep default geliyormuş gibi geliyor, sonra yeni oturduğum bilgisayarda tera ile kopyalamayınca garipseyip kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar