pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Selam, bilgisayara format atacağım tüm dosyalarımı taşımaya çalışıyorum. Herhangi bir klasörü gözden kaçırmamak için nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Teşekkürler :)
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 gizli klasörleri göster de "açmaaa" klasörü de gözükür. sonra kopyala işte diğerleriyle birlikte.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 this computer'ı açıp c ye sağ tıklayıp kopyala de, sonra hariciye yapıştır.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Copy c:*.* D: Edit: Slashi ters atmisim ya la, paslanmisiz
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ciddi olarak ne demek istediğini anlamaya çalışıyorum.
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 gözden kaçmazsa bir klasör gerçekten önemlidir, ama eğer gözden kaçırdıysan zaten hiçbir zaman önemli olmamıştır.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 pontipati said: Selam, bilgisayara format atacağım tüm dosyalarımı taşımaya çalışıyorum. Herhangi bir klasörü gözden kaçırmamak için nasıl bir yol izlemeliyim acaba? Teşekkürler :) Users'ın altından Belgelerini al bir de external ya da divided hard diskinde downloadların vs varsa onları da al, gerisini temizle gitsin.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Selam, Tabi copy/paste sonrası mutlaka kopyalamanın doğru olduğuna dair kontrol yap. Kopyalama işlemi esnasında hatalar olabiliyor. Ben TeraCopy kullanıyorum uzun süredir. Saygılar.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 teracopy banada hep default geliyormuş gibi geliyor, sonra yeni oturduğum bilgisayarda tera ile kopyalamayınca garipseyip kuruyorum.
Öne çıkan mesajlar