Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nutella ekmek hazırlamak/yemek tutorial vers. 0.01

tunch

Öne çıkan mesajlar

Efendim malzemelerimiz aşağıda görüldüğü üzere , göz kararı taze ekmek , ve nutelladır

hazırlanışı

resim 1.

resim 2.

resim 1 de görüldüğü üzere bıcağımız veya herhangi bir yayıcı vasıtası ile , göz kararı nutella , isteğe göre ekmeğin kenarlarına veya tüm beyaz yüzeyine güzelce yayılır. yayım sonunda nutellamız ekmek ile birlikte yenmeye hazır bulunmakta.

resimde gördüğümüz hale gelen ekmek , resim 2 den itibaren gerçekleştirilmiş olan işlemler tekrar uygulanarak nutella zevkimize kaldığımız yerden devam edebiliriz. son resim anında ekmek kalmadı diyorsanız , ya gidin yeniden ekmek alın i yada gözünüz doysun

afiyet olsun[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 14 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
hayvan adam
aç insanlar var yazık günah

ayrica diyette olanlarda vardir ! kiniorum seni =P (ben diilim)

*monitöre ekmek banar ,agzinin suyu akmi$ bi $ekilde*[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden bidaha resimli sekilde yapmayın abi bunu.Espri mespri mahiyetinde olur tamam da resim koymayın yazın geçin bari.
Durumu olan vardır olmayan vardı şuan alamıcaktır açtır vs vs.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Nutella yemek de bir sanattır.Adabı vardır. Resimlerde gözüken nutella hareketleri çok dengesizce.
Örnek bir Nutella yeme adabı :
-Tam buğdaylı tost ekmeğini alırsın,beyaz ekmeği değil.
-Yanınınzdaki bardağa günlük süt'ünüzü doldurur, Nutellayı ekmeğinize bir tabaka (layer) olarak sürersiniz..
-Yemeğe hazır.
(Fıstık veya fındık ezmesi herzaman daha güzeldir)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

ekmeğe tamamen sürülüp öyle yenilmeli çünkü bunlar tembel yemeğidir, tembel adam da sür biraz-ısır şeklinde kasmaz.

ownage mertebesine ulaşmak için nasıl hazırlandığını unuttuğum yumurtalı karışım ile tavada krep yapılır, ona sürülür ve yenir.fazla yerseniz dombili olursunuz.
tercihen nutella.rakiplerine göre fındık aroması daha fazla olduğundan bu tadı daha güzel bence.[signature][hline]NERF GOBLINS!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 14 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Nutella yemek de bir sanattır.Adabı vardır. Resimlerde gözüken nutella hareketleri çok dengesizce.
Örnek bir Nutella yeme adabı :
-Tam buğdaylı tost ekmeğini alırsın,beyaz ekmeği değil.
-Yanınınzdaki bardağa günlük süt'ünüzü doldurur, Nutellayı ekmeğinize bir tabaka (layer) olarak sürersiniz..
-Yemeğe hazır.
(Fıstık veya fındık ezmesi herzaman daha güzeldir)

baba naaptınız sizde iice şato biryan soslu kafe dö pari yaptınız[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 14 Şubat 2005 19:31 tarihinde demiş ki:ownage mertebesine ulaşmak için nasıl hazırlandığını unuttuğum yumurtalı karışım ile tavada krep yapılır, ona sürülür ve yenir.fazla yerseniz dombili olursunuz.

Bu bitirdi beni asıl:)
Nutella olayını ben yemek sonraları yapıyorum ekmek bulursam, aç tok fark etmiyor yani:) ayrıca arcane'in yine dediği gibi, sür&ısır modeli değil de toptan sürüp lüpletmek daha bir güzel.
Ayrıca kızarmış tost ekmeğine sürüldüğü takdirde benim önerilerim:
ekmek yanıcak böyle siyah siyah olucak, daha süfer oluyor
önden kenarları yenicek, sonra içi yenicek
tost ekmeği pakedinin en alt ve en üst dilimleri durumumuzda en lezizleridir, onlar ya sona saklanıcak, ya da en başta yenicek. dediğim gibi en lezizleri onlar:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

tasrif etmiyorum bilgisayar karsısında ekmek kırıntıları falan ne o öle fareyi oynatcan onune kesmer seker falan cıkar en güzeli mutfaga gidilir sosis cıkarılır çiğ çiğ yenir =)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 14 Şubat 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
çok fakir durmuş böyle..eheh..beyaz ekmeğe ve masanın üstünde :)
:) ehe hem fakır hemde ac
sole olcaktı onunde yarım ekemk onun arasına
sonra bi bardak meyva suyu...MMmmmm[signature][hline]so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Resimlerim | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...