MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 (düzenlendi) Jim Carrey 10 bölümlük dizi yapmış. 31 Ağustos online olarak ilk bölüm gösterim tarihi. Normalde 9 Eylül'de çıkacakmış. Haftalık yayınlayacaklar sanırım. Çekmişler bitmiş. Son zamanlarda büründüğü karaktere paralel bir hava sezdim. Göz atılabilir.https://www.imdb.com/title/tt7375404/ Mart 22, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 digitürkte reklamını görüp bi bakayım dedim. göğsüme öküz oturmasına rağmen büyülenmiş gibi sonuna kadar kapatamadım. bir daha izlersem ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Son bir kaç senedir kafayı yedi jim carrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Archangel_ said: digitürkte reklamını görüp bi bakayım dedim. göğsüme öküz oturmasına rağmen büyülenmiş gibi sonuna kadar kapatamadım. bir daha izlersem ne olayım. Iyi mi kötü mü yani anlamadim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 drama sevenler için güzel bence, başarılı buldum ve ilk bölümden diğer bölümleri merak ettirdi ama ben izlediğim dizi/filmde gerilim ya da üzüntü duygularını yaşamayı sevmiyorum. ilk bölüm 30 dk zaten yanılmıyorsam, benim gibi değilseniz şans vermeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 2 dakika dayanamadım. Yaşayan bir efsane, bu hale mi koyar kendini bu kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ne hale koymuş abi? çok güzel bir dram-komedi olmuş ben acayip sevdim. Baskets havası var hafif. Böyle bir dizi açlığı vardı zaten ortada mükemmel gitmiş. Yani adamdan hala Ace Ventura beklemeyin, siz gibi o da zaman geçtikçe olgunlaştı farklı bir adam oldu haliyle, daha farklı (ve bence daha güzel) şeyler yapıyor işte. Türü seven için 10/10 şu an bence dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 abi tatli dizi. uclarda dolasan, biraz sacma durumlardalar ama eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 öf catherine keener varsa zaten drama vardır bakayım vakit olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Cok iyiydi ya diyecek baska bisi bulamadim cok iyi vermisler istedikleri duygulari izleyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar