Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Forvete kim geliyor simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Lancelion said: allahtan klubu eskeyp gibi adamlar yonetmiyor hala ki pandev'i dzemali'yi kupa deplasmanina surup batirmiyoruz klubu gerci yine batik, basketbolun hali ortada kulübü ben yönetsem sizin gibi vizyonsuz taraftarları stat etrafında dolaştırmam. yaka paça seyrantepe'den levent'e doğru mancınıkla fırlattırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 kendini de koy manciniga da sampiyonlar liginde ceyrek finale gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 gideriz kardeşim. çok şükür şampiyonlar ligi müziği denildiğinde, galatasaray herkese onu dinletir. dinletmiştir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 escape hangi dünyada yaşıyorsun. söyle de gelelim yüksek ihtimalle trump ve rte'li dünyadan daha iyidir her şekilde. hem belli ki bazı uyarıcılar da legal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 escape said: Lancelion said: allahtan klubu eskeyp gibi adamlar yonetmiyor hala ki pandev'i dzemali'yi kupa deplasmanina surup batirmiyoruz klubu gerci yine batik, basketbolun hali ortada kulübü ben yönetsem sizin gibi vizyonsuz taraftarları stat etrafında dolaştırmam. yaka paça seyrantepe'den levent'e doğru mancınıkla fırlattırırdım. Kulübü sen yönetsen Galatasaray ŞL'ye katılamaz bile. Bizim bu seneyi maksimum 20m euro zararla kapatmamız gerekiyor biliyosun dimi? Ben de bilmediğini tahmin etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 kaç para lan bir mancınık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 sabonis said: escape hangi dünyada yaşıyorsun. söyle de gelelim yüksek ihtimalle trump ve rte'li dünyadan daha iyidir her şekilde. hem belli ki bazı uyarıcılar da legal.. tamamı legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 https://twitter.com/Armaninizinde/status/1034205260426829826 Munların hepsi menim zanım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar