Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bu kim lan herkese laf yetiştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yakında şutingen çok konuşmaya gerek yok bir süre prim yapacak, sonra bizim canımız sıkılınca gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 tahamülsüzlük kötü şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Rave sen gel bana sataş Kızlar seninle cope etme konusunda zayıf kalıyor. Fakat memem yok, işine gelirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Rave bana gregoyu andırıyor ya, aynı segment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sandalye rahat duruyor ama rave o kuyruk acısıyla rahat edebilir mi bilemem AHIHOAHAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sipeyskeyk said: Rave sen gel bana sataş Kızlar seninle cope etme konusunda zayıf kalıyor. Fakat memem yok, işine gelirse.. seninle tartışmanın zevki yok ki be sipeys. yetmez ama evetçi diyorum bitiyor tartışma sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Hıyar yazmış, götü yememiş editlemiş. Bir karakter abidesi olarak rave sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 olum hakareti yumuşatmak istesem yetmez ama evetçiyi silerim hıyarı sileceğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ben ne zaman hakaret edicek olsam önce yakın dosthane ilişkiler kuruyorum insanlarla sonra hakaret ediyorum şaka zannediyolar, hiç sonra böyle edit falan uğraşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sonuç olarak götün yemedi karşim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 çok kayıp bir adam ya yazık kimin evladıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 editimiz hıyar olsun be sipeys. iktidar yalakası olup sonra değiştirmedik siyasi görüşümüzü en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 dükkanımın önünden çekilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Sonuçta götün yemedi ama bro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 daha yeni almamış olsam alırdım ben bunu yakın oturuyoruz hem de alıp kaçardım 5 dakikada sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 götün yemesi nasıl pozitif bir deyim olabiliyor ki abi? seninki iyi yiyor dediğimde sana övgü mü yapmış oluyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 günün sonunda götün yemedi ama be dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 tamam abi darısı senin götünün başına ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Lopeth said: daha yeni almamış olsam alırdım ben bunu yakın oturuyoruz hem de alıp kaçardım 5 dakikada sfsdf ben nerde oturuyorum lan ben bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bir tahminim var ama yanlış olabilir stalk felan yok (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 acaba nedir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 adam sapık çıktı sdfs. dikkatli olmak lazım böyle sandalyeni alacam diye gelen tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 almayacağımı belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar