feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 selam pati, elime aşırı pahalı bi sandalye geldi, bende buna oturacak popo yok. şu linktekiyle aynı: http://ergohuman.com/ergohuman-chair-lem4erg-high-back-with-headrest-and-leather-and-mesh/ ikinci sahibi benim. bendekinin laptop koyma yeri ve ayak uzatma yeri var. aynı marka tabii ki. asıl sahibi 1200 dolara almış. satılırsa kaça satılır bu? lütfen dürüm önermeyin diyetteyim ama tbone'a falan verebilirim. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ürün ne kadar yıpranmış bilmiyorum ama ben 950den satışa koyardım pazarlık payı olmadan pazarlık istiyorsan 1000 koy geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Sana boyle bisi nerden gelmis olabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 babam elçilik çalışanı abi :( diplomatların görev süresi bitince eşyalarını veriyolar böyle hiç yıpranmamış bu arada, fotosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Vay balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Fiyat belli olunca ilgilenebilirim, fiyata bağlı tabi. Fiyat önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 grinny lütfen bana bu sandalyeye ne kadar verebileceğini söyler misin yani sana nasıl bir teklif yaparsam tamam dersin? 1 lira şakası gelmesin lütfen. yani sandalye o kadar pahalı ki, böyle bir şey ne kadara satılır bilemiyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hizliresim ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Bu şekilde satarsan fiyatını düşürürsün gibime geliyor. Aşırı pahalı deme bi kere, diplomattan kelepir koltuk de. Görev yeri değiştiği için bana kaldı, süper koltuk ama çok kullanmıyorum iş yüzünden vs. diye salla. Muhtelif ikinci el sitelerine koy, 4 bin lira gibi bir satış fiyatı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 çalışırken vpn açamıyorum, imgur bu ülkede hala engelli abi. satış taktikleri vays, deneyeyim. teşekkürler. oyun canavarı yazasım vardı başlığa asd. bu koltuk türkiye'de yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bu arada linktekinin kıç yeri deriymiş. bendeki deri değil, orda bir yanlışlık yapmışım, özürler. multitasking özürleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Tamam ben yardımcı olayım. Direk kıyas değil ama Herman Miller Aeron'un Amazon.com satış fiyatı 600 USD. Sahibinden.com'da birisi 2200 TL'ye koymuş. Sendeki Ergo Human'ın Amazon.com satış fiyatı 624 USD, sen de 2500 deneyebilirsin, hiç soran olmazsa düşersin hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 got degmis koltugun degeri 90% duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ya diplomat götü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 kutsal göt onlar abi dokunulmazlıkları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 diplomat götü bir çeşit tılsım yaratabilir, oturan kişi hayatının sonuna kadar dolar üzerinden ülke ülke gezerek maaş alabilir? güzel satış taktiği. ben zaten dolar üzerinden alıyorum maaşı, başkasına yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 2000 e ver elini falan öptür ama bayram şekeri verirsin en fazla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 evde kalmış diplomat kızı bulursan haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 diplomatlar genelde genç burdaki, çocukları varsa bile 5-6 yaşlarında oluyor. diplomatla evlenmek istemediğin sürece ekmek çıkmayabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 diplomat da olur ya ben dünya insanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yaşım da geçiyor bak diplomat süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 cinsel tercihleri seninkine uyan bir diplomat bulursam öm atarım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hatta papua yeni gine bile olur bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 nasıl ya default benim tercihler bak şimdi oralarda yalan yanlış şeyapma bizim tercihleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar