Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balık Yeme Sanatı,


felixxx

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandır dışarıda balık yememekten balık nasıl yenir unuttum..dardanel ton'un suçu da var bunda,sadece açıp yiyosun.
-Sanırım balığın üst sırt bölümünde kılçık pek olmazdı.
-Alt tarafları ince ince yoklayarak yerdik.
-Yanında Rakı içilmesiye can bulurdu balık.
-Babamın bi lafı var; Balığın, pez***ngi helvadır diye.Balıktan sonra restoranlar da helva da gelirmiş sanırım.
[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok konserve yemek yemenin balığı unutmakla alakasını kuramadım yani o yüzden..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 15 Şubat 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
daha gereksiz bi topic görmedim desem yalan olmaz...


kibarca bunu sölemeye çalışmıştım :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce kollarını sıyırırsın.Yavaşça balığı ayırırsın.üsttarafını açarsın.Sonra ufak bi et alıp agzına atarsın.O ağzında kalırken çatalınla haydari ve acılı ezmenden yada patlıcan ezmenden bi çatal alırsın.Tabi onları ekmeğe koyup ağzına atarsın hepsini yerken yer boşaldığında rakını içersin.

Ha sadece balık diosan kasmaya gerek yok elini kullan.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 15 Şubat 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Önce kollarını sıyırırsın.Yavaşça balığı ayırırsın.üsttarafını açarsın.Sonra ufak bi et alıp agzına atarsın.O ağzında kalırken çatalınla haydari ve acılı ezmenden yada patlıcan ezmenden bi çatal alırsın.Tabi onları ekmeğe koyup ağzına atarsın hepsini yerken yer boşaldığında rakını içersin.

Ha sadece balık diosan kasmaya gerek yok elini kullan.
allah seni kahretmesin emi :D, olm nası canım cekti ya anlatamam :( offfff ..pim şişcek simdi[signature][hline]imza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 15 Şubat 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Sonra ufak bi et alıp agzına atarsın.O ağzında kalırken çatalınla haydari ve acılı ezmenden yada patlıcan ezmenden bi çatal alırsın.Tabi onları ekmeğe koyup ağzına atarsın hepsini yerken yer boşaldığında rakını içersin.

Amannnn diyeyim öldürdün balığı hocam :)
Mezeleri balık pişene kadar ufak ufak götürün, sonra rakı ve balığın arasına başka bişey sokmayın (biraz limon ve salata olabilir tabi ;))[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her balık farklı yenir
her balığın yeme ababı farklıdır
en önemli olay ise balığa limon sıkılmaz..

isterseniz birazdan lüfer ayıklama tutorial'ı hazırlayayım
zira balığın kralı lüfer veya fener balığıdır. (kalkan veya kılıç hariç)

ps: tr'de çıkan artık çıkmayan, veya hala çıkan her balık türünü yedim. alaska balıkları yedim, buz denizi balıkları yedim.
hiç de helva getirildiğini veya yendiğini duymadım

[Bu mesaj Goering tarafından 15 Şubat 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kılçık ayıklamak iğrençtir. kılçıklar arasında küçük küçük etlerini çıkartıp yemek adamı doyurmaz.
ton balığı desek zaten balığın kendi tadı da iğrençtir.

alıcaksın eline tavuk budunu veya döner dürüm'ü, koca koca lokmalar halinde yiyceksin. et dediğin budur ya
balık da neymiş.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir " Derya Balık Restourant "ında zamanında değişik bir yılan balığı bi de havyar yemiştim. Havyar'ı her yediğimde tatları biras daha farklı oluo. Onun bekleme süreleri filan önemli sanırım kuluçkada yeteri kadar.
Bi de gaziantep'te köpekbalığı eti yemiştim ekmekarası. adam tavaya attı etten nasıl bi yağ çıktı varya, oluk oluk denir ya ölye..[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip PARA GİTTİ CEP BANK...:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alabilene afiyet olsun
alamayan da bık bık etmesin. annesi babası getirirken alır şöyle bol kalsiyumlu bi balık. beyne iyi gelir.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...