Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SGK da çalışan / tanıdık

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

selam,

bir yaşlı annemizin emeklilik aylığı hareketsiz hesap diye blokelenmiş ki yaşamını o maaş ile sağlıyor, e-devletten dilekçe oluşturup gönderdik, ayrıca yazılı dilekçe de postalandı ama 5 aydır herhangi bir değişme/gelişme yok. SGK ile ilgisi veya tanıdığı olan varsa yardımcı olabilecek çok müthiş olurdu, dürüm (tavuk değil et döner) + ayran ateşlerim.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

belli yasin ustundekilere olu mu diye kontrol amacli yapiyorlar..gidip yasiyorum ben diye actiriyorsun..sgk il ilce mudurluklerine dilekce..

o yuzden dr oldurduler ..ihtiyar adam ameliatta oluyor..hastane bunu mernise oldu diye bildiriyor..adamin maasini yiyen issiz oglu neden bildirdin maas kesildi diye dr u bicakliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

belli yasin ustundekilere olu mu diye kontrol amacli yapiyorlar..gidip yasiyorum ben diye actiriyorsun..sgk il ilce mudurluklerine dilekce..

o yuzden dr oldurduler ..ihtiyar adam ameliatta oluyor..hastane bunu mernise oldu diye bildiriyor..adamin maasini yiyen issiz oglu neden bildirdin maas kesildi diye dr u bicakliyor..

Bu cok klasik bir anadolu insani gercegi ya. Cok var boyle hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

bizzat gidip dilekçe verme imkanı yok ama yurtdışında olduğu için, e-devletten yaptık sonuç çıkmadı. kargoyla dilekçe gönderse işleme alırlar mı acaba onu deneyelim.

kargo dilekceyi kabul etmezler,tek caren yurtdisinda bulundugun ulkedeki konsolosluga gidip orda dilekce vermen.Konsolosluk dilekceyi isleme koyabilir resmi olarak.Bayram sonunu beklersen istanbul sgk il mudurune sorarim durumu
Sosyal ağlarda paylaş

Edevlette bu tür hareketsiz bloke durumuna itiraz dilekçesi oluşturma var, ve yaklaşık 4 ay cevap gelmedi hala bekliyor.

Konsolusluğu aradık biz hiçbir şey yapamayız SGK ya dilekçe vermelisiniz dediler.

Kargo dilekçe kabul olmazsa, illa dilekçeyi yazan kişinin mi teslim etmesi gerekiyor ?

31 ağustos Türkiye ye gelicem o zamana kadar bir bilgi edinebilirsem benim yapabileceğim bir şey olursa, 14 eylül dönüşe kadar vakit var yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...