tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yapılıcak herşeyi yaptık, oyun artık yenilenmedikçe almanın , aldıktan sonra zevk almanın çok bi ihtimali yok. HALA her oyun başında "asistanım scout offerı vermesin bana" gibi seçenekleri tekrar tekrar işaretlemek.. ııh düşüncesi bile korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 öyle deme gelişmiş maç motoru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 gelişmiş maç motoru var öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=t6APle1WBDU (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 pre order ı kaçırdım dünya para bayılıcaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 touch versiyon promolu preorder devam ediyodu tr fiyat güncellemesini kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 voidu'da 104 tl beta ve touch dahil fiyata. almak isteyen varsa daha uygun yok şuan görebildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Apex said: voidu'da 104 tl beta ve touch dahil fiyata. almak isteyen varsa daha uygun yok şuan görebildiğim kadarıyla. ooo birileri hala burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 sabonis said: ooo birileri hala burdaymış oo adeta nostaljik anlar haha. arada bi buralara uğramamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Bu sefer 50 tl olmadan almayacağım yeter ya verdiğim paralar zaten bir şey de değiştiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Acaba bu sefer 50 lira olacak mı işte... 50 lira dediğin 10 dolar bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Apex said: sabonis said: ooo birileri hala burdaymış oo adeta nostaljik anlar haha. arada bi buralara uğramamak olmaz. oo hali sahacilar fm topikinde mi bulusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Aceace said: Acaba bu sefer 50 lira olacak mı işte... 50 lira dediğin 10 dolar bile değil. o zaman almam asmfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Bathory said: oo hali sahacilar fm topikinde mi bulusuyor? vay vay ortama gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Football Manager 2019 - First Look! https://www.twitch.tv/videos/321649736## Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 yine aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 fantaziye kacmadan daha ne yapilabilir ki sorusunun yaniti onemli..22 adam ve top iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 stadyum ekonomisi filan eklenebilir zamanında vardı hatta premier manager 98 di yanlış hatırlamıyorsam. Şu devirde bu tarz ayrıntılar çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Wenger, mourinho falan biletlerin kaça satılacağına, staddaki hotdog ne kadar olacağına mı karışıyor? He olsa ekstra ayrıntı olur ama o noktada artık theme park's dönüyor Biraz. He bence de koysunlar ama opsiyonel olsun ben finansı da yönetecem diye seçebil mesela. Aynen ultimate soccer manager 98de falan vardı stad ekonomisi, hatırlıyorum. Şike ve maç satma falan da vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 takim baskani oyunu yapin cok lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 "Taktik tahtası" getirseler yeter Geri getirseler desek daha doğru olur. "Koşu okları" olmadan taktik ekranı keyif vermiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 dün 2 lira 10 kuruşa düşmüş sunu aldım adsaf https://store.steampowered.com/app/468070/90_Minute_Fever__Football_Soccer_Manager_MMO/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 dandik bi şey o fmlive kopyası yapmaya çalışmışlar ama olmamış, 2d/3d motor yok zaten 30 yıl önceki cm3 styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 3d istem zaten ya neden olmamis ? fm live tarzi bir sey olsun kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 fmlive zevki yok işte mobil basit oyunlara benziyodu fazla oynamadım gerçi iade ettiydim, şimdi 2tl olduğunu snden görünce tekrar aldım ama dl bile etmem asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar