duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 taksimde 18 altıyken girilenbilecek guzel muzik yapan(rock metal punk vs. calan) biyer biliomusunuz arklarla gidince gieip icilebilcek biyer gerci icmek sart diil cafe tarzı olup 18 altında girilebilcek guzel muzik calan biyer lazım işte[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu gibi mekanlarda alkol tüketebilmek için 18 yaş üstü olman lazım. Güzel müzik çalan kafeler dersen. Joker fena değildir. Klan fena değildir. Beatles seversen beatles cafe iyidir. Bu kadar.[signature][hline]Eu sinto como, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Majestic var Klan beatles ı bilmiyorum alırlarmı. Karınca var ama alkol alamazsınız hiçbirinde =)[signature][hline]tuana...
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 rock stop var ama yerinden emin değilim. alkol yok bide canlı müzik[signature][hline]En refresh
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bırakın gidin KAFEKAya süper yer tavla atıp nargile höpürdetirsiniz..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 matrock var bi de matrock da nargile var ayrıca kedisi de manyak bişiy dierlerini bilmiyorum ama klanda zaten içki yok
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yaw isim verdiniz saolunda yerinide solesseniz[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 The Beatles iidir.yeri de cami warya istiklalde,onun yanindaki aradan inerken sürekli soluna bak.yakla$ik 30 metre fln ilerde.merdivenlerinden cikarken dikkat et ha =)[signature][hline]pati pati resim =op Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: trgdy, 27 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki: yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden çalinti die bi mekan var.tam içmelik.ya$ fln sormuolar.ama türkçe çalior.öle bi sorun var.ilhan irem fln severmisin bilmem. mc donalds in aradan gir ikinci soldan da gir kafayi kaldir çalinti yazisini görürsün zaten.[signature][hline]pati pati resim =op Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: trgdy, 27 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki: yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden Joker de beatles la ayni sokakta diye biliorm .. yannis hatirliyo olablirm... Matrock nerde?varsa sokagin adi yoksa bi tarfi rica etsem?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çıkmayın küçük yaşınızda dışarılara : P[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 matrock hayri ustanın arkalarında, orta kahveyi fln geçtikten sonra sokağın en sonunda..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
SFX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Galatasaray Lisesinin tam karşısındaki sokaktan düz git;Q Bar'da yaşın sorulmaz... Ha;bazı gözlerin arasıra sana dönmeyeceğeni garanti edemem o başka :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ufo müzesinin sokağı(bilmiyosan sor gösterirler), veya yürü herkese yapışan ufoyu görceksin orda bi ton mekan var gırgır(nargile içmeden), kahve bahane(kaıt oynıcaksan falan 4 nuamara), klan
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 beatles cafede beatles çalmıyorlar, genelde blues jazz çalıyorlar, bu yüzden mekanı çok seviyorum
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beatles a girememe diye bişey de yok zaten, içkili bir yer değil. joker hemen yanındaki bir iş hanında ama 5dk önce çıkmış olsam da kayboluyorum (caminin oraya yürüyüp döndüğünde bulamamak şeklinde.) bir iş hanı böle, ilerliyosun içerde asansör var 5. kata çıkıyosun. 3 kişiden fazla çıkarsan jokerin girişindeki adam azarlayabilio asansör eski fln die. onun dışında pek kimlik sorulmayan akdeniz var cümle alemin bildiği. var bikaç yer daha.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beatles'ın üst katına çıkın süper şöyle bir örnek verim de "oeh" falan diye kalın: ev ortamı direk, en son gittiğimde arkadaşlarla mekanın sahibi oğluna gitar dersi aldırıyordu fln kendi de gazete okuyor; biz de yorum yaparak kahvemizi yudumluyoduk =) gayet samimi ortam.. makarnası 3-4 sene önce kötüydü en son o zaman yemiştim bir daha yemeye cesaret edemedim =)[signature][hline]
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bundan iki sene önce beatles'in üst katında kız arkada$ımda otururken kar$ıdan bi zenci erkekle zenci bi hatunun bana bakıp bakıp bi$eyler konu$tugunu farkettim.neyse diye diye kafamı ceviriyorum.sora baba geldi yanıma i$te hey man can i ask you something falan girdi konuya.neyse i$te oturdular bizim masaya.10dk falan konu$tuk.nereli oldugunu falan söledi.müzik muhabbeti falan derken adam $ey dedi asıl sizin masaya gelme amacım $uydu dedi ve "can you find us some weed,cause you look like like you got potential." heh. neyse süper güzel mekandır.sahibinin gs kongre üyesi olması dı$ında kötü bi yanı yoktur.Tam böyle 2-3 arkada$ gidip kahveni,sıcak çikolatanı alıp muhabbet edip,kafa dinlenebilecek bi mekandır.45lik ar$ivi baya geni$tir.ama son zamanlarda ortam sessiz sakin,hafif karanlık diye 16-18lik gençler arasında yiyi$me mekanı olarak bilinir.tadı kaçtı o yüzden biraz.Ama yine de degi$meyen über mekanlardandır Beatles.Makarnası iyidir aslında ya.kötü degil o kadar da =)[signature][hline]g3nk
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 18 yaşına gelene kadar taksime gitmeyin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
sheref Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki: 18 yaşına gelene kadar taksime gitmeyin vallaha gitmenin anlamı yok :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Öne çıkan mesajlar