Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksim 18-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taksimde 18 altıyken girilenbilecek guzel muzik yapan(rock metal punk vs. calan) biyer biliomusunuz arklarla gidince gieip icilebilcek biyer gerci icmek sart diil cafe tarzı olup 18 altında girilebilcek guzel muzik calan biyer lazım işte[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Mesaj tarihi:
Bu gibi mekanlarda alkol tüketebilmek için 18 yaş üstü olman lazım.

Güzel müzik çalan kafeler dersen.
Joker fena değildir.
Klan fena değildir.
Beatles seversen beatles cafe iyidir.
Bu kadar.[signature][hline]Eu sinto como, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Mesaj tarihi:
Ya bırakın gidin KAFEKAya süper yer tavla atıp nargile höpürdetirsiniz..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
yaw isim verdiniz saolunda yerinide solesseniz[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Mesaj tarihi:
yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 27 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden

çalinti die bi mekan var.tam içmelik.ya$ fln sormuolar.ama türkçe çalior.öle bi sorun var.ilhan irem fln severmisin bilmem.
mc donalds in aradan gir ikinci soldan da gir kafayi kaldir çalinti yazisini görürsün zaten.[signature][hline]pati pati resim =op

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 27 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
yaw sadece onun yerini biliodum içlerinden otekiler lazm bana saol yineden

Joker de beatles la ayni sokakta diye biliorm .. yannis hatirliyo olablirm...

Matrock nerde?varsa sokagin adi yoksa bi tarfi rica etsem?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
Galatasaray Lisesinin tam karşısındaki sokaktan düz git;Q Bar'da yaşın sorulmaz...
Ha;bazı gözlerin arasıra sana dönmeyeceğeni garanti edemem o başka :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ufo müzesinin sokağı(bilmiyosan sor gösterirler), veya yürü herkese yapışan ufoyu görceksin

orda bi ton mekan var gırgır(nargile içmeden), kahve bahane(kaıt oynıcaksan falan 4 nuamara), klan
Mesaj tarihi:
beatles a girememe diye bişey de yok zaten, içkili bir yer değil. joker hemen yanındaki bir iş hanında ama 5dk önce çıkmış olsam da kayboluyorum (caminin oraya yürüyüp döndüğünde bulamamak şeklinde.) bir iş hanı böle, ilerliyosun içerde asansör var 5. kata çıkıyosun. 3 kişiden fazla çıkarsan jokerin girişindeki adam azarlayabilio asansör eski fln die.
onun dışında pek kimlik sorulmayan akdeniz var cümle alemin bildiği.
var bikaç yer daha.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
beatles'ın üst katına çıkın süper
şöyle bir örnek verim de "oeh" falan diye kalın:
ev ortamı direk, en son gittiğimde arkadaşlarla mekanın sahibi oğluna gitar dersi aldırıyordu fln kendi de gazete okuyor; biz de yorum yaparak kahvemizi yudumluyoduk =) gayet samimi ortam..

makarnası 3-4 sene önce kötüydü en son o zaman yemiştim bir daha yemeye cesaret edemedim =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bundan iki sene önce beatles'in üst katında kız arkada$ımda otururken kar$ıdan bi zenci erkekle zenci bi hatunun bana bakıp bakıp bi$eyler konu$tugunu farkettim.neyse diye diye kafamı ceviriyorum.sora baba geldi yanıma i$te hey man can i ask you something falan girdi konuya.neyse i$te oturdular bizim masaya.10dk falan konu$tuk.nereli oldugunu falan söledi.müzik muhabbeti falan derken adam $ey dedi asıl sizin masaya gelme amacım $uydu dedi ve "can you find us some weed,cause you look like like you got potential." heh.

neyse süper güzel mekandır.sahibinin gs kongre üyesi olması dı$ında kötü bi yanı yoktur.Tam böyle 2-3 arkada$ gidip kahveni,sıcak çikolatanı alıp muhabbet edip,kafa dinlenebilecek bi mekandır.45lik ar$ivi baya geni$tir.ama son zamanlarda ortam sessiz sakin,hafif karanlık diye 16-18lik gençler arasında yiyi$me mekanı olarak bilinir.tadı kaçtı o yüzden biraz.Ama yine de degi$meyen über mekanlardandır Beatles.Makarnası iyidir aslında ya.kötü degil o kadar da =)[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
18 yaşına gelene kadar taksime gitmeyin[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
  • Yeni Oluştur...