cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ha pardon o zaman 100 kanada doları diye okumuştum redditte. öyleyse bakalım Goering ban yiyor mu yemiyor mu, yemiyorsa biz de alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ben de ekim'e kadar -fifa19/bfV- accounta girmicem. digerlerinin hepsini oynadim zaten :) en kotu rus vpn ile login olup, arada degistiririm router'dan ayarliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 fifa 19 alacaksanız sizlere tavsiyem buradan oyunu ALLKEYSHOP3 koduyla 41 euroya alıp, 15 euro'ya da origin premier'e 1 aylık üye olun, üyeliği 1 ayın sonunda 8. paketinizi aldığında sonlandırın ve aldığınız oyunu aktifleştirin originden. böylelikle 56 euro'ya ultimate edition sahibi olmuş oluyorsunuz 90 euro tek seferlik ödeme veya 100 euroluk yıllık üyelik yerine. 34 veya 44 euro'yu da fifa pointse basarsanız zaten hayvan gibi bişeyle başlamış olursunuz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bukadar eziyetten sonra 450 liraya fifa aliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 260 lira kâr ile alıyorsun normalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Dövizin bizi bu hallere sokmasi ile patlattigimiz kafayı ticarete falan yorsaydik pablo olmuştuk şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bf'yi 1 ay oynayıp sıkılıyodum her seferinde. alırım bunu temiz temiz 1 ay oynar silerim artık. güzel uygulama olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 1 hafta free trial veriyor ea basic üyeliğe https://www.origin.com/usa/en-us/store/origin-access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 bir ARAL'a, bir de EA'ye para vermeye doymadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 i dont want to live on this planet anymore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 para verme yok, 1 hafta trialde me catalyst ve birkaç oyun bitirip eai zarara sokcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar