dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 gecen GERGE bi konuda gm8 al gec demisti birine ben de ariyodum o bantta bir tlf ve biraz daha bakinca redmi 5 buldum. sorayim dedim size de. hangisi dersiniz? batarya beni cezbediyor redmi 5 in. tecrubesi olan varsa bunlarla buyursun. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/97564-103869/xiaomi-redmi-5-plus_general-mobile-gm-8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 xiaomi bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 garantide cortlamiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 100 daha ver 64gblık versiyonunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Redmi daha iyi, 1000 TL altı GM basın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 64gb redmi5 aldim gectim. ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Peki Mi A1 mi Redmi5 mi? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89416-97564/xiaomi-mi-a1_xiaomi-redmi-5-plus/ Anneme alacağım önemli olan kamera ve şarj. Mi A1 Android one olduğu için daha uzun süre güncelleme alır gibi geliyor ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 annelik değil de kendimize almaya kalsak ne alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 bu fiyat bandında bakıyorsan bunlar var işte. üst tarafta Huawei P Smart ve P20 lite falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 mi a1 de type c var ve bataryada asagida kaliyor. anne icin type c sadece kulfet yaratabilir. yani micro usb filn bulabilir etraftan da type c en azindan benim cevrem icin daha zor bulunan bisi evde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 A1 kamera olarak çok az önde. Bir de type-c var. Onun dışında 5 plus daha iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Anneye type c olmaz bence de. P Smart önerebilirim, EMUI 8 tam annelik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 type c çok sıkıntı olmaz yedek kablo falan alırım. şarın uzun gitmesi ve kamera önemli ya çok seviyor fotoğraf çekmeyi. EMUI güzelse aslında öne geçirir o bir inceleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Sana bana güzel değil, annelik ama tam. Share menü bile yani anne düşünülerek resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar