Birtutamkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Sokakta olucek olan bir kediye rastladim neyse buna birazcik yemek felan veririm kendini toparlar diye dusundum sonra 1 hafta felan oyle gecti yok yani tik yok neyse kalsin biraz daha dedim ve ailemi ikna ettim.bi arkadasim da kontil diye bi ilac vardi ic parazitleri icin kediye ilac vermeye basladigimiz da 1 aylik yoktu bile Neyse bi sikintisi yok suan allaha sukur gecenlerde 2 aylik oldu biz de pirelirini dokmesi icin vete goturduk.tamam sokak hayvanlarina muayene ucretsiz ama yanlis hatirlamiyorsam pireleri icin 20 25 tl odedik devlet bide bunun bide karma asisi ve 2 asisi daha var biri kuduz ama digerini hatirlamiyorum.asi basi 60 tl 3 asisi 180 oluyomus.yani onerebileceginiz devlet veti varsa felan yazin bune yani insanlari hayvan beslememeye ikna ediyorlar yani.. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 belediye bakım yerleri ücret almaya bilir oraya götür bi dene bakalım Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 belediye veterinerlik işleri bulunduğun il/ilçe nerede var öğren gidebiliyorsan kap kedini git halleder onlar belediyeyi arayıp sorabilirsin Alıntıla
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Sonuçta vet de bi şekilde para kazanacak di mi. Bütün dünyanın sistemi böle işliyor =) Buna sırf evde bakıp sokağa bırakmayacaksan, kuduza bile gerek yok. Ama ilk seferlik karma, Bronş bi de 1-2 bişi daha var onları yaptırmak laxkm Sonr sonların bile senelik tekrarları şart değil başka kedilerle kontak kurmuyorsa Onun dışında pire bile dışarı pek çıkmıyorsa 2 3 ayda 1 yeter. İç parazit zaten 3 ayda 1 olmalı. Kısacası kedinin aşı masrafı çok da değil. Dışarı salıyorsan ve sağlıklı olsun diyorsan yukarıdaki hepsini senelik olarak yaptıracan tabi Alıntıla
Birtutamkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Tamam vettin de para kazanmasi lazim ama yavru bi sokak kedisi icin biraz fazla parkta bi kadin yavru kediye 3 asiyi 30 tl ye yaptirmis ki o kedinin daha buyuk sikintilari varmis lavra mi onlar felan cildine konmus vb bide yorumlara bakiyorum devlet vettelerinin cogu kediye kotu bakiyormus Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 acıbademde bi vet vardı kadıköy ikametlilere ücretsiz yapıyodu bi çok şeyi sokak hayvanı götürünce neler dahil bilmiyorum yerini de tam bilmiyorum :( Alıntıla
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 çok yardımcı olmuşun :D :D Alıntıla
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 pm den iban at yollayayim 180tl ise sorun, ama surekli mama vs parasi gonderemem : ha bu arada asi basi 20 30tl ye yapiyorlar genelde sokak hayvanlarina Alıntıla
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Üsküdar'a yakın ise yeni belediye binasının yanında Minik Dostlar Kliniği var. Üsküdar Belediyesinin. Sadece sokak hayvanlarına bakıyorlar ve her şey ücretsiz. Aşısından ameliyatına kadar. Mesela ben Pazartesi gününe randevu aldım bir saat önce, bizim apartmanın önündeki yavrulardan birinin gözü enfeksiyondan mahvolmuş, göz ameliyatı yapacaklar. Açıkçası akp belediyesi falan ama klinik çok temiz, donanımlı, çalışanlar da oldukça ilgili. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.