Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öyle kusulacak bir cover değil bence.. arcane'in dediği gibi.. bişi katmamışlar ama darmadağın da etmemişler yani şarkıyı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Pink Floyd Comfortably Numb i yapti ve mukemmele yakin yapti mukemmel = pink floyd un orjinal versiyonu time to go suna kadar yapti wendigo cok guzel ozetlemis alexi senle konustum mu bilemem, ben sabancida sabahadigim gece izlemistim[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
duende Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msjları okumadım ama sanırım iyi kotu kavgası var ben gayette begendim ozellikle vokali harika bi sarkı
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim adabimi duzeltmem gerek sanirim .. ile ustunu kapatsam bile kufrediyorum [Bu mesaj Volfied tarafından 10 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beğenmedim şahsen.[signature][hline]jan d.
555 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kornu sevmiorm bunu da beenmedim.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gerçekten güzel olmuş. şarkının sözleri ise gene harika :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)|
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 orc_lord mesajin kafami duvarlardan duvarlara vurma istegini o kadar siddetli dogurdu ki bende hani scrubs da dr. cox delirince kafa atiyo heryere, ha aynen onun gibi sinirimden ve snein lafinin sacmaligindan deliricektim neden boyle diyosun dersen sana tek kelime ile cevap vermek isterim cover[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
duende Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kornun yaptıgı coverları severim cunku bassları tamamen slap oluyo mesela one'a bakın gitaristler calarken ıkınıyolar resmen ama basscı cosuyo yaa tamamen slap ve bassları dinlerken bile sarkıdan cok buyuk keyif alırsınız sadece bassları dinleyin yeter[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki: korn kendi müziğini yapsın etliye sütlüye karışmasın budur.[signature][hline]
AMO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kesinlikle cok kotu[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Gerçekten çok kötü bir cover, içim acıdı dinlerken. Demek ki zevk&renk mevzusu =) +1[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence çok tatlı olmuş[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
duende Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 klibini az once izliedim gayet guzel ama sunlar var -vokalistleri hiçmi kıyafet deiştirmez hangi klibe baksam aynı kıyafet etek ve siyah kolsuz badi -basscıları cok karizmaydı valla -gitaristini ilk defa adam gibi bişey calarken gordum -niye herkes kayahan konserindeymiş gibi cakmak sallıyo herneyse sarkı ve konser guzeldi sozleri guzeldi demiş birisi sozleri normal sarkıdan daha farklydı evet ama o sozler wall diye bi film var ordan alıntı film pink floydun sarkılarını yaptıgı savas karsıtı bi muzikal hatta şu anda prime maxte var[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nukemcim canım benim şarkı sözleri güzel yazılmış lafı yüzünden delirdim ben şarkı iyi olmuş lafı yüzünden değil ki zaten şarkının kötü olduğu apaçık ortada[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Volfied, 11 Şubat 2005 13:23 tarihinde demiş ki: ki zaten şarkının kötü olduğu apaçık ortada :hrr:[signature][hline]From The Dephts I've Come
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dinledim beenmedim bence cok rezil[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir üst mesajı quotelamıyoruz / Volf +1[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Volfied tarafından 11 Şubat 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Another Brick In The Wall'u bence en güzel yorumlayan Marilyn Manson. Dinlemenizi öneririm...[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cover eylemine başlı başına karşıyım[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin
duende Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Pyhenn, 11 Şubat 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Another Brick In The Wall'u bence en güzel yorumlayan Marilyn Manson. Dinlemenizi öneririm... ben onu indirdim acaba yanlkısmı indirdim diye bidha indirdim cunku pink floyd versiyonuyla nerdeyse hiç bi fark gormedim[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ryan adams - wonderwall(o.c ost) bunu ararken metallica - wonderwall cover diye bişi buldum indiriyorm şimdi yazarım buraya[signature][hline]From The Dephts I've Come edit: dinledim wonderwall coverını gerçekten çok duygulu olmuş şarkı gözlerim doldu [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 11 Şubat 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Volfied, 10 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki: orc_lord mesajin kafami duvarlardan duvarlara vurma istegini o kadar siddetli dogurdu ki bende hani scrubs da dr. cox delirince kafa atiyo heryere, ha aynen onun gibi sinirimden ve snein lafinin sacmaligindan deliricektim neden boyle diyosun dersen sana tek kelime ile cevap vermek isterim cover ya ama gercekten sozleri farklı sarkının ama onuda korn diil pink floyd yazmıs o sozleride[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben önce istiklalde kitapcıda dinlemiştim, ses kalitesinin dandikliğine verdim ama vermeseymişimde olurmuş, olmamış olamamış kötü olmuş[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: trgdy, 11 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: -niye herkes kayahan konserindeymiş gibi cakmak sallıyo herneyse sarkı ve konser guzeldi sozleri guzeldi demiş birisi sozleri normal sarkıdan daha farklydı evet ama o sozler wall diye bi film var ordan alıntı film pink floydun sarkılarını yaptıgı savas karsıtı bi muzikal hatta şu anda prime maxte var Titriyoruym şu anda.[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar