yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ürünü toplamda 3 saat kullanmamışımdır. Bugün çekmede görünce boşa durmasın dedim. kutusu duruyor. ilgilenen olursa 650 tl düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bundan sonra 4k çıktı değil mi? bu 4k olan değil? ne farkları var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 biri 4k biri degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bunu yazmaya gelmiştim, yetişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bunu bi ara ikinci elde sıfır olarak 450ye filan bulunuyordu ya. Superonline mı ne dağıtıyordu bundan kontratlı aboneliğe haliyle baya bi arz vardı piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 https://www.apple.com/tr/tv/compare/ biri ipad pro, iphone 7 gücünde diğeri iphone 6 gücündeymiş, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 hala çekmecede duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bununla yapacağınız şey dizi/film vs. izlemek, bir de belki bilgisayar ekranını tv'ye stream etmek. Çok çılgın donanım gerekmiyor o yüzden. 4k stream edecek internetiniz ya da 4k tv'niz yoksa bir manası yok son nesile kamyon yüküyle para vermenin. Bu arada ufak bir balta vurayım; daha 2 ay önce mi ne dolar yüksekken patiden 500 liraya aldım ben bayağı temizini, 650 fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 4k olan modeline dışardan program yuklenebiliyor, popcorn, kodi, iptv uygulamaları vs. Üstüne o model nas üzerinden herseyi oynatıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Popcorn yükleniyor sanırım 4. nesil olana da. Diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Evet ben hatalıyım. Yuklenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 apple çılgınlığınız yoksa xiaomi mi box veya chromecast daha iyi bence. epey uygulaması var, torrent falan izliyorum stremio ile mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar