Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kisirlastirma Sonrasi Enfeksiyon


cicibeybe

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ahali,

Hatirlayan vardir belki, bir kedi almistim sokaktan. Bacagi kangren olacakti az daha kurtulmustu falan. 1.5 hafta kadar once kisirlastirdik Lunayi. Arkasindan collar yerine birsey giydirdiler uzerine, 2-3 gunde bir acip kontrol edin 10. gunde de getirin dikislerini alalim dediler.

Neyse biz 2 gun arayla 3 defa actik kontrol ettik yara iyi gibiydi. Son 3 gun bakmamak gibi bir mallik yaptik. Bugun veterinere goturdu esim dikisler icin ve iltihap kaptigini ogrendik yaranin. Temizlemisler yarayi sonra da antibiyotik hap verip geri yollamislar. Pazartesi getirin bakar tekrar konusuruz durumunu demisler.

Ben veterinerle konustum, ne kadar tehlikeli bir durum vs ogrenmek istedim. Gelecegi ongoremem ben nereden bileyim diyip saldi beni. Ama baya baya cahilim bu konuda ve olum tehlikesi olur mu onu bile bilememek cok sinir bozucu.

Var midir burada tecrube etmis arkadaslar yada veteriner biri? Tek merak ettigim su bebenin hayati buyuk bir risk altinda mi? Oyleyse haftasonu da acik bir veteriner bulup her gun takibe gotureyim.

Beceremedim sanirim pf

yara resmi


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...