Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Adamın biri bir gün yolda giderken bir kurbağa görür ve kurbağa dile gelir: - "Ben aslında bir insanım, eğer beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim". Adam kurbağayı eline alır ve cebine koyar. Kurbağa tekrar dile gelir: - "Eger beni öpersen çok güzel bir prenses olacağım,ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım". Adam kurbağayı cebinden çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek yeniden cebine kor. Kurbağa yalvarmaya başlar: - "Eger beni öper ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım". Adam tekrar kurbağayı çıkarır, şöyle bir bakar ve gülümseyerek cebine kor. Sonunda kurbağa dayanamaz: - "Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim. Neden beni öpmüyorsun?" Sonunda adam konuşur: "Bak, ben bir mimarım. Kızlarla uğraşacak vaktim yok,fakat konuşan bir kurbağa çok ilginç geliyor.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tanri kadini yaratmis ve eseri hakkinda gorus bildirmeleri icin sanatci melekleri ile mimar melegini huzura cagirmis. ressam melek "yuce tanrim demis, bu ne nefis bir calisma, gozlerin ve saclarin o renk ahengi, durusundaki o asalet, o dudak ve yanaklar.. gercek bir basyapit" seklinde gorus belirtmis. heykeltras melek ise eserin oranlarina tav olmus "o ne oranlar o ne narin bir yapi, hele o aristokrat burun o nefis cene.. tebrik ederim tanrim bundan daha iyisi olamazdi" demis. mimar ressama sira gelince kadinin sooyle bir karsisina gecmis orasina burasina bakmis, biraz dusundukten sonra: "fena degil" demis "ama daha iyi olabilirdi.." tanri bu beklemedigi cevap karsisinda sasirmis , sormadan edememis "neresini begenmedin??" mimar melek cevaplamis "islak hacimlerle eglence alanlarini ayni yerde cozmussun"[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mimarlik böyle rezil bi meslek iste gencler okulum dün açildi. Çok fikra var hakkimizda daha bulursam yazicam :P Geldiler bana (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ne yani mimarlar gay mi? :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hayir hormonlari uykusuzluktan ölmüs Hayatlari çizmekten bitmis Baslarini çizim masasindan kaldiramayan Ruhlarini elestiriden kaçiramayan Kiz kaprisi için harcayacak zaman bile bulamayan zavalli yaratiklar oluyoruz :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 okuduğun meslekle hiçbi zaman iş sahibi olamicaksın ne kadar üzücü dimi? etrafta FABRİKAMDA 1000 KİŞİ ÇALIŞTIRIYORUM HOHOH diyemiceksin üzücüü :( git fabrika çiz sonra yaptır birine otur tek başına off ne alakasız şeyler yazdım ya.. yemek yiyorum kafamı veremedim[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ewet ewet biliyorum. Benim kuzenim ytü mimarlıkta. Birinde odevleri yetiştiremediği için 52 saat uyumamış. 52. saatte kafası masaya düşmüş ve elmacık kemiği morarmış :D Yazık valla :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 15 Şubat 2005 14:45 tarihinde demiş ki: okuduğun meslekle hiçbi zaman iş sahibi olamicaksın ne kadar üzücü dimi? etrafta FABRİKAMDA 1000 KİŞİ ÇALIŞTIRIYORUM HOHOH diyemiceksin üzücüü :( git fabrika çiz sonra yaptır birine otur tek başına off ne alakasız şeyler yazdım ya.. yemek yiyorum kafamı veremedim :D Benim yaptigim fabrikada 1000 kisi calisiyor diyebilicem ama. Yani umarim eheh. Meslegimle is bulmam öyle çok zor degil, ama buldugum isten emegimin karsiligini almam? Bak iste o çok zor, hatta türkiyede imkansiz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: NuKe, 15 Şubat 2005 14:46 tarihinde demiş ki: ewet ewet biliyorum. Benim kuzenim ytü mimarlıkta. Birinde odevleri yetiştiremediği için 52 saat uyumamış. 52. saatte kafası masaya düşmüş ve elmacık kemiği morarmış :D Yazık valla :D Eh dogaldir. Ben de ytüdeyim bu arada kuzenin kaça gidior kimdir? Ben bi kere proje tashihine elim bos gitmiyim diye (bildigin ders için) sabahlamistim. Okula gittigimde kalbim içtigim kahvelerdeki kafeinden o kadar bogulmustu ki deli gibi çarpiyordu. O çarpintiyla derse zor girmistim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ahah öldüm öldüm dirildim okuyunca:) bunu cücenin gözüne gözüne sokucağım, diyorum hayatın kurtuldu diye anlatamıyoruz:)(okulun puştluğundan mimarlık yalan olmuşdu da) meslek esprileri çok güzel oluyor ya, kendimden bir tane verelim: "iktisatçı, dünün verileriyle bugünün durumunu yarın anlatan insandır" bu da benim geleceğim[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Esas iktisatciyla isletmeciyi karsilastiran süper bi fikra vardi balon falan vardi hatta Spyro bilir onu[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 para 3 şeye dayanmazmış karıya kumara mimara:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 mimarlık zor zanaat harbiden[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Balona bi de.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 stuna bi de.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Gimli, 15 Şubat 2005 14:34 tarihinde demiş ki: "Bak, ben bir mimarım. Kızlarla uğraşacak vaktim yok,fakat konuşan bir kurbağa çok ilginç geliyor. benim bildiğim versiyon da şöyle: Bir adam parkta yürürken bir kurbağa bulmuş ve incelemeye başlamış. O sırada kurbağa "Merhaba yakışıklı" demiş. "Ben aslında çok güzel bir prensesim; beni öpersen bu büyüden kurtulurum". Genç adam gülümsemiş ve kurbağayı cebine atmış. Biraz sonra kurbağanın bağırışlarını duyup cebinden çıkarmış. Kurbağa "Ben gerçekten güzel bir prensesim; beni öpüp eski halime kavuşturursan akşam yemeğini seninle yerim" demiş. Adam gene gülümseyip kurbağayı cebine koymuş. Biraz sonra kurbağa teklifini daha cazip hale getirebilmek için "Beni öpersen geceyi seninle geçiririm" demiş ama cebe girmekten kurtulamamış. En sonunda epeyce bir bağırış çağırıştan sonra "Beni öpüp eski halime getirirsen hayatımın sonuna kadar senin olurum" demiş. Bunun üzerine genç adam "Bakın hanımefendi," demiş, "Ben bir bilgisayar programcısıyım ve doğal olarak bir kız arkadaşla harcıyacak vaktim yok. Sizi cebimde taşıyorum çünkü ses kartı olan bir kurbağaya sahip olmak gerçekten çok hoş bir duygu". [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Şubat 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 e bunu ekonomi için de yaparsın her mesleğe uyarlarsın :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Benim bildiğim versiyonda şöyle ; Bir adam parkta yürürken bir kurbağa bulmuş ve incelemeye başlamış. O sırada kurbağa "Merhaba yakışıklı" demiş. "Ben aslında çok güzel bir prensesim; beni öpersen bu büyüden kurtulurum". Genç adam gülümsemiş ve kurbağayı cebine atmış. Biraz sonra kurbağanın bağırışlarını duyup cebinden çıkarmış. Kurbağa "Ben gerçekten güzel bir prensesim; beni öpüp eski halime kavuşturursan akşam yemeğini seninle yerim" demiş. Adam gene gülümseyip kurbağayı cebine koymuş. Biraz sonra kurbağa teklifini daha cazip hale getirebilmek için "Beni öpersen geceyi seninle geçiririm" demiş ama cebe girmekten kurtulamamış. En sonunda epeyce bir bağırış çağırıştan sonra "Beni öpüp eski halime getirirsen hayatımın sonuna kadar senin olurum" demiş. Bunun üzerine genç adam "Bakın hanımefendi, ben nedankoyum sana bi$i olmasın", demiş. Bunun üzerine kurbağa "hö" demiş. Ve ömürlerinin sonuna kadar mutlu yaşamışlar.. hö?[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 15 Şubat 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lol :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yuh be kardesim ![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: nedanko, 15 Şubat 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Bunun üzerine genç adam "Bakın hanımefendi, ben nedankoyum sana bi$i olmasın", demiş. Bunun üzerine kurbağa "hö" demiş. Ve ömürlerinin sonuna kadar mutlu yaşamışlar.. hö? valla ben kendim için uydurmadım bunu kastediyorsan, "Kim güler bilgisayarlara" adlı kitaptan bakıp yazdım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alakası yok babam mimar ve asla böle değil, siz milleti stereotype yapmaya bayılıosunuz.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Baban mimar mimarlik ögrencisi degil (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 @bone: ayıbettin bone'cum... Ole kendi halimde takılıom ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kizlarin guzellik ortalamasinin en yuksek oldugu iki bolum vardir, biri mimarlik, digeri sosyoloji. Tabii mimar var, mimar var. Mesela ben mimar kizlarla tanismak icin mimarliktayim. Buyuyunce de Tulin Hadi'yle evlenicem.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar