dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 https://kidega.com/kitap/kahramanin-sonsuz-yolculugu-163721/detay https://kidega.com/kitap/kahramanin-sonsuz-yolculugu-135554/detay enpara indiriminden kitap alacagim. Bu kitabi iki farkli yayinevinden buldum fiyat farklari fazla geldi. Nedendir sizce bu fark? ayrica kitap hakkinda yorum da yapacak olan varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 basımevi farklı işte neden olacak. ithaki biraz daha kaliteli kapak vs. yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 sadece yayınevine bu fark saçma gelmişti yav. çevirmen bile aynı. gereksiz konu oldu o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 5 lira mı çok geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Basım: Haziran 2013 Basım: Eylül 2017 2013'te bastıgı kitabı hala bitirememiş ise indirir abi fiyatı. Aldım kitabı ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 mantıklı. okudun mu? yoksa yeni mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Kitabı alırken çevirmenini, yayınevini değil de aradaki 7,5 lira farkı kovalayanın kitabı laf olsun diye okuduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 öğrenci olduğunu da düşünebilirsin ağabey ayrıca laf olsun diye kitap okumak nasıl bir şey ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Doymak için yemek yemek gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 dediğini anladım fakat kafana ulaşamadım. evde okumadığım bir sürü kitap var. denk geldim buna, alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 bence de al zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 kitap kulübü tarzı bir yapıya gidelim mi? insanlar ellerinde tutmak istemediği kitapları yazar vs alan taraf kargo öder, böyle takas falan ederiz, çok eski kafa ama kargodan zarar mı ederiz daha çok, paticik kütüphanesi tarzı bir oluşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 fi tarihinde oyle bir thread vardi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Gerge sağ olsun çok kitap yollamıştı bana. Ben ona bişey yollamadım gerçi (:D war of the spider queen serisinin yanında bir kaç kitap daha yollamıştı sağ olsun nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 çevirmen de aynıymış. ucuz olanı bas geç yayınevi takıntın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 dogadanpc said: mantıklı. okudun mu? yoksa yeni mi aldın? Yoo okumadım , goodreads'den baktım .Tam aradıgım gibi bir kitap ve kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 @cokomantis oyle yapiciim efem ee hayirli olsun zevkli okumalar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 https://news.ycombinator.com/item?id=17513576 buradan buldum kitabı isteyen için fazlası da içerde btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Kidega dogadanpc virali cıktı beyler sakın almayın 3 gündür yollamıyorlar, ne msj ne telefon cevapta vermiyorlar. Bir de 3 kitap aldım asdaf Biz aldık adam korsan çaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 http://www.turkishbazaar.ca/wp-content/uploads/2016/05/turkish-turnip-juice-acili-salgam-suyu-adana-kebap-raki-toronto-kanada-canada-mississauga-montreal-ottawa-vancouver-calgary-edmonton-brampton-hamilton-richmond-hill-markham-vaughan-london.jpg bi salgam ic ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 çeviri farkı da oluyor birde çevirmenin ismide önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 aman abi karışmasın ben buyum. Viral varsa enparanındır ya ben de onlardan duydum kigeda'yı. Ama sağlık olsun be abi adamlar kazanmasın mı Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Elinde olmayan kitabı satıyor pezevenkler , sonunda açtılar telefonu iptal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kabalca'yı kaldırmışlar şimdi. satışta değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar