Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahte Gelin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Türkiyede sapıklık uç noktalara ulaştı.Adamlar kıza asılıyolar yok evlendiriyolar.Ne zaman tv açsam yok semra hanım yok sahte gelin yok benimle evlenirmisin gelinler kaynanalar damatlar HayııIIIIIIIIIIIIIIRRRRRR diye bi bağırmak geliyo içimden.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
yalnız kadının hareketleri gerçekten tahrik edici :)
o adama da acıdım ya..kur yapıyo felan yavşıyo asılıyo...sonra millet bunu televizyonda izliyo...yazık yane adama...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
yakında hayat kadınlarını genelevden kurtarmak için birbiriyle yarışan "damat" adaylarını da izleriz. bunun bir sonraki adımı bu. saçma bir toplum oluyoruz emin adımlarla...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
Ya rezalet bı program, elbette ıstemıyoruz boyle lanet programlar. Ama hatun cok tahrik ediyo abi harbiden ya :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
ben bunu acaip merak ettim, bi türlü izleyemedim de acaip komik olabilir eğer adamların cidden olaydan haberi yoksa.ha rezil bişiy o ayrı konu eheh.[signature][hline]NERF GOBLINS!
Mesaj tarihi:
gerçekten rezil ve gereksiz bi program ama bir önceki yanıtımda da belirttiğim gibi kadın gerçekten çok tahrik edici :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ahah evet süperdi

Etik degil diyen arkadaslara;

bu tarz o kadar fazla kiz var ki etrafinizda akliniz sasar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...