Sensible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İzliyomusunuz ilginç bişey. Yalnız adam tam bir angut büyük ihtimalle özellikle angut seçilmiş. Bilmeyen varsa olayı yazabilirim. Adamın kıza sulanması süper hehe rezil oldu adam ama yazık[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 izlemiyom izlememde[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yalnız bu şey etik olarak bi faciya ya not: Bu gelin kaynana şeysi değil alakası yok[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hmm reklamını görmüştüm galiba sapık bir hatun var herif bunu evlenmeye ikna etmeyemi ne çalışıyordu öyle birşeydi galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ööle olsa gene iyi ..bu topluca aşağılama ,bi aileyi en kötü yönleriyle türkiyeye pazarlamaktır ya..valla elimden gelse mahkemeye veririm.. şaka da bi yere kadar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 rezil programlara bi yenisi daha eklenmiş oldu işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kaç tane düzgün program varki belli başlı kanallar dışında doğru düzgün yayın yapan kanal yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çok feci ya. Hem ailesinin duygularıyla çok ciddi bir biçimde oynuyorlar hemde adamı aşağılıyorlar. Bunlardan ziyade o babası yaşlı adam orda kalp krizi geçirebilir[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bence bu adam da kesin oyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 SAçma yaa biraz baktım midem bulandı değiştirdi Tuuba yı izledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Abi Türkiyede sapıklık uç noktalara ulaştı.Adamlar kıza asılıyolar yok evlendiriyolar.Ne zaman tv açsam yok semra hanım yok sahte gelin yok benimle evlenirmisin gelinler kaynanalar damatlar HayııIIIIIIIIIIIIIIRRRRRR diye bi bağırmak geliyo içimden.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sapık birşey. televizyonlar iyice sapıttı. izlemeye değmez..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:155/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yalnız kadının hareketleri gerçekten tahrik edici :) o adama da acıdım ya..kur yapıyo felan yavşıyo asılıyo...sonra millet bunu televizyonda izliyo...yazık yane adama...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yakında hayat kadınlarını genelevden kurtarmak için birbiriyle yarışan "damat" adaylarını da izleriz. bunun bir sonraki adımı bu. saçma bir toplum oluyoruz emin adımlarla...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya rezalet bı program, elbette ıstemıyoruz boyle lanet programlar. Ama hatun cok tahrik ediyo abi harbiden ya :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben bunu acaip merak ettim, bi türlü izleyemedim de acaip komik olabilir eğer adamların cidden olaydan haberi yoksa.ha rezil bişiy o ayrı konu eheh.[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 gerçekten rezil ve gereksiz bi program ama bir önceki yanıtımda da belirttiğim gibi kadın gerçekten çok tahrik edici :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet hocam ben bu sahte geline hasta oldum nhahahah[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ahah evet süperdi Etik degil diyen arkadaslara; bu tarz o kadar fazla kiz var ki etrafinizda akliniz sasar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kız da etik değil ama ben kızdan bahsetmiyorum etik değil derken[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar