Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ASUS ROG Strix GL502VM-GZ363T Bilgisayarin kapagini indirip bir sure biraktiktan sonra kapagi tekrar kaldirinca bilgisayar ne yaparsam yapayim uyanmiyor, illa restart atmak gerekiyor. Eskiden bazen meydana geliyordu, simdi ise neredeyse hep oluyor. Internetten biraz baktigimda bu konuda sikayetci ASUS kullanicilari oldugunu gordum ve bir cozum bulamadim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi?
BarLOA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ram kaç gb ? Ram düşük olduğu için olabilir uyanmama sorunu. Bir sürü browser vs. uygulamayı açık kapatmaya çalışıyorsan eğer. Windows ayarlarından da olabilir ama öyle bir problemi sen zaten çözersin hemen. En iyisi ram düşükse yükseltmek. Yüksekse zaten; o işletim sisteminin BOK yemesi.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Vardir ayari ya power manegrmentta falan. Senin pc kapaniyo sanirim
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Windows Sleep'e güvenmeyin derim, hep sorun hep sorun.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Şerefsiz bu afra tafran kime diye yandan bi tane patlattın mı bi daha yapmaz.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 BarLOA said: Ram kaç gb ? Ram düşük olduğu için olabilir uyanmama sorunu. Bir sürü browser vs. uygulamayı açık kapatmaya çalışıyorsan eğer. Windows ayarlarından da olabilir ama öyle bir problemi sen zaten çözersin hemen. En iyisi ram düşükse yükseltmek. Yüksekse zaten; o işletim sisteminin BOK yemesi. 8gb ama genelde 2-3 sayfa falan acik oluyo bilgisayari kapatirken. Cogunlukla Gmail, Facebook, Paticik + Steam seklinde benim calistirdigim programlar. Su an daha fazla sayfa acik mesela, hafizanin 49%'u kullanimda.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Hdd sleepi disable edip dene bir de
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Guc ayarlarinda bilgisayari sleep durumuna getiren her kosulda sleep yerine hibernate sectim, simdilik sorun yok bakalim.
Öne çıkan mesajlar