MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 şimdi şöyle, elimde bol çizgili bir A4 pdfi var. %100 scalede üzerindeki çizgileri otomatik ölçecek bir program var mıdır acaba diye merak ediyorum. var mı böyle bir şansımız? adobeforms sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 %100 cizgilerden kastin ne?Ornek bi resim var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 şöyle, A4 çıktısını tarattırdık, ölçüsü gerçek boyutlarla aynı. içerisinde matbu çizgiler var, örneğin fatura düşün, faturanın üzerindeki alanların kenar çizgilerini ölçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Adobe viewer la bakıyorsan ctrl+d tıkla ya da dosya / özellikler orada yazar döküman boyutları ya da ben yanlış anladım örnek bir resim at üzerinde çizerek anlat neyi hesaplamak istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 mesela şu resimdeki turuncu çizgilerin ölçüsünü tutacak, altına yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 photoshop'da ruler tool var. cektigin cizginin olcusunu veriyor. iki tane cizgi cizer bakarsin. ayarlarda inch/cm falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 arcane said: photoshop'da ruler tool var. cektigin cizginin olcusunu veriyor. iki tane cizgi cizer bakarsin. ayarlarda inch/cm falan da var. yaşa be arcane, bunu arıyordum sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Acrobatta da var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 foxit'te de var. sanirim tum programlarda var o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 efatura tasarımı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar