Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar, oyun durup dururken kendiliğinden beni serverdan atıyor = Sıra bekleme gibi bir sorun ortaya çıkıyor. Neden olabileceği konusunda fikriniz var mı?[signature][hline]Elonia | Undead Mage Burning Legion Proud Member of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Çok kişide oluyor bu. Sanırım yoğunluktan (Eğer Burning'de oynuyorsan).[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Burning.. Sanırım Blizzard, sırada olanlara yer açmak için random şekilde serverdan atıyor, ilk aklıma gelen bu.[signature][hline]Elonia | Undead Mage Burning Legion Proud Member of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yüksek pingliler atılıyor. (dur kesin.) yoksa bu oyunu oynayan ruh hastaları bağlandımı 8 9 saat çıkmayan insanlar. :) (bkz: ben) Haliyle telekom mağdurları bizler ilk atılanlar oluyoruz[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Gangren, 14 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Burning.. Sanırım Blizzard, sırada olanlara yer açmak için random şekilde serverdan atıyor, ilk aklıma gelen bu. O kadar sadist olamazlar. Benim de aklıma gelmedi değil de. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yüksek pingliler atılıyordur mu? Ne alaka? Bağlantı adamın, oyun adamın, onlara ne? Ister eziyet çekerek oynar, ister oynamaz. Blizzard'ın hakkı değil yersiz bir şekilde oyundan atmak (kim olursa olsun)[signature][hline]Elonia | Undead Mage Burning Legion Proud Member of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kim kanıtlıcak yüksek pinglilerin atıldığını :) adamlar atar. bence öyledir ama başka bişey de olabilir fikrim yok belki herşey tesadüften ibaret. sonuçta tr deyiz telekom kötü bir şirket.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Şahsen 1-2 saat civarı bir süre afk olmuştum atmıştı serverdan.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Sage, 14 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Şahsen 1-2 saat civarı bir süre afk olmuştum atmıştı serverdan. 20 dk afk olduktan sonra char selection ekranına atıyor ordanda bir süre login ekranına atıyor.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yüksek pingdir bencede. Sonuçta serverla yük biniyor :)[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tabi adamların hiç işi yok A:ulan bu pingi yüksek olanları atalım serverdan sık sık, bezsinler. B: Niyeki? A: atalım işte maksat kıllık olsun. B: e olm bize faydası ne? A: e sırada bekleyenler girer? B: Düşen adam da sıraya girecek, sıra aynı sıra.. A: olsun olm manyağız biz.. atalım işte. zevk olur hem... bide şurda bak bi coderımız var. BOŞ duruyor hiç işi yok.. o yapar bu işi.. B: evet evet manyağız biz böyle yapalım![signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 muhahahahaha :lol:[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lol adamlar atmiyo, sizin pinginiz cok yukselince veri alis verisi olmuyo, gonderilecek veriler sirada bekliyo, server'la baglanti kurulamadigi icin disconnected yaziyo. sorun baglantinizin yavasligindan. ayrica bu "disconnect" olayi pingin 400 500'ken falan olmuyo. en azindan bi sekilde veri gidebildigi icin dusmuyosun. sorun ustuste birikince veri yollanmayinca veya alinamayinca cikiyo. arkadasta firewall vardi, virus programi vardi hepsini kapatti normallesti oyun. ayrica ben proxy ile baglaniyodum, o da baya bi sorun oluyodu... sonuc: sorun bliz.de degil.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok öyle bir şey. almanyadayım 768k dsl bağlantım var. 100-200 ping alıyorum. genelde 120 civarında. aynı sorun bende de var. pek sık olmuyor gerçi. 2 kere oldu burning legion'da. betalarda da oluyordu. sunucu boşken de oluyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar