Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopma Sorunu?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
Gangren, 14 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
Burning..
Sanırım Blizzard, sırada olanlara yer açmak için random şekilde serverdan atıyor, ilk aklıma gelen bu.

O kadar sadist olamazlar. Benim de aklıma gelmedi değil de. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

Yüksek pingliler atılıyordur mu?
Ne alaka? Bağlantı adamın, oyun adamın, onlara ne? Ister eziyet çekerek oynar, ister oynamaz.
Blizzard'ın hakkı değil yersiz bir şekilde oyundan atmak (kim olursa olsun)[signature][hline]Elonia | Undead Mage
Burning Legion
Proud Member of Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen 1-2 saat civarı bir süre afk olmuştum atmıştı serverdan.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sage, 14 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Şahsen 1-2 saat civarı bir süre afk olmuştum atmıştı serverdan.

20 dk afk olduktan sonra char selection ekranına atıyor ordanda bir süre login ekranına atıyor.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi
adamların hiç işi yok

A:ulan bu pingi yüksek olanları atalım serverdan sık sık, bezsinler.
B: Niyeki?
A: atalım işte maksat kıllık olsun.
B: e olm bize faydası ne?
A: e sırada bekleyenler girer?
B: Düşen adam da sıraya girecek, sıra aynı sıra..
A: olsun olm manyağız biz.. atalım işte. zevk olur hem... bide şurda bak bi coderımız var. BOŞ duruyor hiç işi yok.. o yapar bu işi..
B: evet evet manyağız biz böyle yapalım![signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

lol
adamlar atmiyo, sizin pinginiz cok yukselince veri alis verisi olmuyo, gonderilecek veriler sirada bekliyo, server'la baglanti kurulamadigi icin disconnected yaziyo. sorun baglantinizin yavasligindan. ayrica bu "disconnect" olayi pingin 400 500'ken falan olmuyo. en azindan bi sekilde veri gidebildigi icin dusmuyosun. sorun ustuste birikince veri yollanmayinca veya alinamayinca cikiyo. arkadasta firewall vardi, virus programi vardi hepsini kapatti normallesti oyun. ayrica ben proxy ile baglaniyodum, o da baya bi sorun oluyodu...

sonuc: sorun bliz.de degil.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bir şey. almanyadayım 768k dsl bağlantım var. 100-200 ping alıyorum. genelde 120 civarında. aynı sorun bende de var. pek sık olmuyor gerçi. 2 kere oldu burning legion'da. betalarda da oluyordu. sunucu boşken de oluyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...