Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft ırk ikonu nasıl ayarlanır?

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

bu adrese girip ırkınızı seçebilir, isminizin altında küçük bir sembolle ifade edilmesini sağlayabilirsiniz, böylece herkes dostunu, düşmanını bilir ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ekim 2004 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Bu ikonlar WC3'e göre ayarlanmış. Elf'lerin wisp gözüküyor, bu WoW'da pek birşey ifade etmiyor. Hatta ben balona bile benzetiyorum bunu, yeni gelenlerin aldığı. Undead'in Acolyte olmuş, bunun da WoW'la ilgisi yok ama elf'lerinki kadar sırıtmıyor gene de. Diğerleri güzel. Cüce, gnome, troll ve tauren ikonları da eklenince daha da güzel olacak.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

ikonlar ve class'lar için şöyle bir şey kullanılsa nasıl olur. Yan tarafda hem seçtiğimiz ırk, hem de sınıf gözükür. Biraz büyük biliyorum ama daha makul boyutluları bulunur sanırım.

[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...