DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=gXsKCQenpt0 said: Based on the stories of Stephen King, the series will intertwine characters and themes from the fictional town of Castle Rock. JJ yine bi şeylere el atmış, trailer güzel duruyor ama güvenemiyorum fds. Oynayan çocuk tam Steve Buscemi'nin gençliği. Hikaye de King'in en meşhur hikayelerini bu kasabada birleştirecek sanırım. 25'inde 3 bölüm çıkıyor, denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Oynayan cocuk it deki palyaco arti baska filmleri de var, seviyorum kendisini. Bill Skarsgård Dizi de guzel gibi insallah nadir cekilen guzel stephen king dizi veya filmlerinden olur. Hikaye ve romanlarindan onca filmi dizisi cekildi, guzeli bir elin parmaklari kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 trailer fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Hadi bakalım uzun bir aradan sonra adam akıllı bir King uyarlaması izleyebilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Scalanova said: Oynayan cocuk it deki palyaco arti baska filmleri de var, seviyorum kendisini. Bill Skarsgård ilk olarak Hemlock Grove'da izlemiştim, iş yapacağını orada belli etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 herifin sulalesi artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 oha şimdi dikkat ettim. baya holivudu elegeçirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Zenci olmayan Roland Deschain de olacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ilk bölümü izledim. Atmosfer,gizem falan güzel . gideri var diyorum :) ilk 3 bölüm yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 intiharda cigir acti adam. bu bebenin de normal hali bile pennywise lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Lannister dizisi sandım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 güzel çıktı dizi. layk it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 İlk bolum güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 son bolum agir ama cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Çocuk ne uğursuz bir tip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ooo.. thats where you died. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ilgincti ama kayda deger bir sey aciklamadan sezonu bitirecekler herhalde. jj abrams'lanmayalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Her sezonda ayrı hikaye olacağı -aralarında bazı bağlantılar olsa da- söylendi. Yani yeterince açıklama yapılmasa da gelecek bölümde bu hikaye sona erecek. Gerçi şu anda net olmayan tek bir şey var. Başka evrene giden kişi neden felaketlere sebep oluyor? Buna da "çünkü doğaya aykırı, düzeni bozuyor" tarzı bir açıklama getirileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Ben dün başladım bu gece bitirdim. Müzikleri kim yaptıysa, hayattan bezdirdi. Her şeyiyle iyiydi. Buna puanım 8 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Eger gelicek sezon devam etmiyorsa finalden bir sey anlamadim ben Kandirmaya mi calisiyormus,obur dunya yokmuymus ? Yerin altina hapsetti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 gecis var cunku obur karakterler de ormandaki alanda garip deneyimler yasiyorlar. henry cocukken obur tarafa geciyor. cocuk yalanci. henry silahi dayayinca gercek yuzunu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Cocuk yalanci olmayabilir. Sadece kendini kurtarmaya calisiyordur ama anlattigi hikaye dogru mu, yanlis mi ortada kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 evet anlamamissin. pek ortada kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Nereyi anlamamisim Gizemin cozuldugu yok , cocugun yaslanip yaslanmadigini bile bilmiyoruz belki komple yalan soyluyor. Tek bildigimiz insanlari etkileyip birbirine dusurebilme yetenegi ve kaza olaylari. Gecis ile anlattiklari komple yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar