FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 şimdi tüm iç organlar benzer şartlarda aynı tepkileri veriyo genel olarak. seni beni yok olayın. ne bileyim üç beş milyon yıl sonra evrim bizi de mükemmelleştirdiğinde(mükemmelleştirmiyosa da her ne yapıyosa artık) ve bi bütün olarak hareket etmeye başlamış olursak zihinsel noktalarda da, dünyanın iç organıyız diyebilir miyiz acaba? ya da dünya marsa fısıldayıp yav bu ara çok ağrıyo insanlarım falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 demediğini nerden biliyon düşünsene karaciğersin şuanda, beynin karaciğerden haberi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 bence zaten neler dönüyo da biz çok insanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 insan mıyız lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 ne biçim bi yer oldu ya burası, uzaktan bakıyorum ben hep, üzülüyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 büyümeyin lan götler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 kardeş başlığını da piç ettik kusura bakma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 alkollü fedeyi özlediniz mi (:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 aaaaaaa pardon yarın pazartesi hepiniz uyuyosunuz di mi pardon ya iyi geceler, öbüyorum hebinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 ben özlemiştim seni karalara vur tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 karaları kendime bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 offfffff allah belamı vermesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 fede hem yoksun hem üzülüyorsun olmaz öyle gel burda üzül çocuklar perişan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ne üzülücem lan o üzülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 hep bunlar imtihan, hep bunlar imtihan https://i.imgur.com/ABOyBol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 aslında hayat denilen kavram insanoğlunun kendi kendine gelin güvey olup kavramsallaştırdığı bir balon. gerçek şahıslar gezegenler nebulalar kara delikler kuasarlar vb. ve yaşam onların arasındaki bağ, biz insanlarsa onların içerisinde yaşamlarımızı irademizle yönlendirdiğimizi sanan kıytırık bir organizmayız. hanginiz mikroba sordu acaba sen kimsin diye, hangimiz cevabı alabildi. laplace'in şeytanı gibi hareketlerini kestirebildiğimiz her şeyin aslında efendisi olduğumuzu sandığımız bir delüzyonu yaşıyoruz. biz soramıyosak bize de sormuyordur zaten evrenin esas kahramanları. yaz bunu kenara film çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 youtubeda saatlik fractal videoları var çekmişler senin senaryoyu şekillerle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Benim 6 tane finalim var adam ic organ olur muyuz diyor Ben olmusum ic organ coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 dertlerin falan var işte abi hep olcak öyle bakıyosan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 millet ne sigaralar iciyor vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Bence bu topic'deki en önemli nokta fede'nin geri gelmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Türkiye Bağırsaklarını Temizliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 degiliz.. daha cok dunyayi bir organ sistemi gibi dusunursek asalak mikro organizmalar gibiyiz..ya da kanser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 evet çok kafa yormaya gerek yok, kanseriz direkt. utanmasa bölünerek çoğalacak insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 iç organı bilemeyeceğim de bizden güzel iç oğlanı olur ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar