yevaud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 katılıyorum herke$ bir yerde toplansa daha güzel olur zaten 2 taraf içinde guild var 5 kişiyle guild açmak nedirki parti kurup gezin daha kolay olur[signature][hline]Wolfsore Orc Shaman Of Hordish Manner Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bütün türklerin alliance ve horde guildi olarak 2 ye bölünmesini beklemek biraz saçma geliyor bana. zaten bu kadar kalabalık bir guild hantal olur. kararlar almakta zorlanır. gruplaşmalar oluşur... ve sonunda şu an olduğundan çok daha fazla minik guildlere bölünür. zaten şu an dediğiniz gibi kurulan küçük guildler az sayıyla bir yere varılmadığını farketdip dağılcaktır yada diğerleriyle birleşmeye gidecektir. wow'un kalıcı oyuncuları belli olduğunda ,bu oyuncular büyük ihtimal birleşecektir tek bir çatı altında(yada bir kaç sağlam guild çatısı altında:)). şu an görünen paticik wow oyuncularının %50 si bırakıcaktır oyunu zaten 1-3 ay içinde. sonuç olarak, şu an çok guild olup olmaması pek bir şey değiştirmez bence. içlerine kapanıp dediğim gibi kendi sonlarını hazırlamaktansa sağlam bildikleri kadroyla bu dönemi atlatmak istiyor bir kaç sağlam türk guildi. bu yüzdende oyuncu kabul etmiyor şimdilik. bu dönem atlatılınca zaten türkler bu guildlerde toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Guild konusunda şahsi görüşümü belirtmek istiyorum. Açıkçası şu an Bloodscap serverinda Blood Pact adlı internasyonel bir guildteyim ve açıkçası wow oynamamın tek nedeni bu guild diyebilirim nedenmi? İlk olarak guild "mature" yani sadece 18 yaş üstü üyelerden oluşuyor. Yaklaşık 50 kişi arasında mükemmel bir dostluk ortamı oluştu. Ventrilodan 5 strike force kanalı oluşturduk ve devamlı iletişim halinde oyunu oynuyoruz. Guildte bir itemi başka bir üyeye satmak diye birşey söz konusu değil herkes birbirine item yolluyor. Hatta offline olanlara dahi yolluyoruz posttan. Öyle güzel bir ortam oluşturdukki artık birbirimize sonuna dek güveniyoruz. Benim ve iki üyenin retail kutusu daha gelmedi ve diğerleri geride kalmayalım diye ellerindeki 2. paketlerin keylerini sorun yaşayanlara verdi(ben dahil). Çok az insan birbirine böyle bir yardım yapar , gerçek hayattan tanıdığın insanlar bile zor yapar böyle birşeyi. İşin özü guild sadece "hüee adam kesiyoruz yetiş" veya "şu item çıktı size şu fiyata satayım" ise o guildten cacık olmaz.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 14 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 İşte guild budur umarın bizim guildlerimizde böyle olur umarım.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben her iki guilde de uye degilim. Uyesi oldugum guild sadece power playerlari kabul ediyor ve herkez gununun uzun bir zamani online. Belirli yasin altinda kishiler kabul edilmiyor. Birden fazla kisi tarafindan taninmayan uyeler kabul edilmiyor bu sekilde giden bir sistemi var.Dun VC raid yaptik artik siz dushunun. Ha su var tabi gelipte forumlara aha actik bakin bizim ahanda bir guildimiz var diye sayfa sayfa post attiktan sonra almiyoruz kimseyi demek te abes o da ayri konu. Neyse sonuchta bol guild iyidir boshverin.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaslar hersey iyi guzel de, bu forumda duzgun turkce kulanimina dikkat eden hic mi yok? eylenmek falan ne demek oluyor, ya da 'de' 'da' yi ayri yazmayi bilmiyor musunuz? ilkokulda ogretiyorlar bunlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Peki " kulanimina " ne demek oluyor eylence ile bir farkı yok eylence=eğlence olası gerekir ise kulanimina=kullanımına olası gerekir ilk önce kedine bak bence sonra diğerleri düşünürsün.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: kertenkel, 15 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: arkadaslar hersey iyi guzel de, bu forumda duzgun turkce kulanimina dikkat eden hic mi yok? eylenmek falan ne demek oluyor, ya da 'de' 'da' yi ayri yazmayi bilmiyor musunuz? ilkokulda ogretiyorlar bunlari... kertenkel, öyle bir mesaj yazmışsınki, şu ana kadar yazdığın 14 mesajı, türkçe imlâ kuralları dahilinde inceleyesim geldi. Ayrıca Türkçe kurallarına dikkat edin demişsin, daha kendin Türkçe karakter kullanmıyorsun, nasıl imlâ kuralları hakkında ahkam kesebiliyorsun?[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paticik'teki kuralları yada mesajları tartışmak istiyorsanız uygun bölümlere uygun mesajlar ile yapın. Kimsenin bu başlığı sabote etmeye hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Delidumrul, 14 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ben her iki guilde de uye degilim. Uyesi oldugum guild sadece power playerlari kabul ediyor ve herkez gununun uzun bir zamani online. Belirli yasin altinda kishiler kabul edilmiyor. Birden fazla kisi tarafindan taninmayan uyeler kabul edilmiyor bu sekilde giden bir sistemi var.Dun VC raid yaptik artik siz dushunun. Ha su var tabi gelipte forumlara aha actik bakin bizim ahanda bir guildimiz var diye sayfa sayfa post attiktan sonra almiyoruz kimseyi demek te abes o da ayri konu. Neyse sonuchta bol guild iyidir boshverin. bu yazinin sonunda ne denmesini bekliyosun sana ve guildin hakkında?oyunu oynamak icin belli bi yasa gerek yok bi insan 30 yasindayken de lame lik yapabilir 13 yasinda ikende ama sadece 13 yasindakiler goze batiyo..anliyamadiginiz kilitlenen topic te de soleniyodu bu adamlarin biz uberiz istedigimizi alir istedigimizi almayiz gibi iddia lari yok..sadece guild lerine sahip cikmak istiyolar 20 kisilik bi guild e 15 yasinda cocuk ta bakar ama bu guild in sayisi 60+ a cikinca bazi sorunlar ortaya cikmaya baslar bunlara ornek verecek olursam guildmaster ustunde kendi guild i yazan adami gordugunde tanimaz vs.. simdi bi objectif olarak dusunun guildmaster siniz her guild e girmek isteyeni aldiniz bu adam gitti chatte kufur etti kimse bu adamin ismine dikkat etmez guild ine dikkat eder..gm daha tanimadigi adam yuzunden guild i kotu bi duruma dusmustur.. yani biraz biz uberiz burda reklam yapmamiza gerek yok havalarina girmeyin..guild demek sorumluluk demek bana da verseler hic deneyimim olmasa bile 20 kisili bi guild e bakarim ama bu sayi arttikca isler degisiyo..tebrik ederim asr guild yetkilerini ama daha once den gormusler sonlarinin ne olacagini bu gidisle bi onlem almislar..yani almazlarsa almazsinlar gidip kumda oynasinlar onlara ihtiyacimiz yok havalarina girmenin bi alemi yok bu oyunda guild kurmak free shard uo sunucularinda guild acmaya benzemiyo..bi kisinin ne kadar kolay karalandigini daha oncede gorduk 2-3 kisiyle bile yapiliyo guild i tehlikeye atmak yerine biraz temkinli davranmak guild i gelistirmek acisindan cok onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Belkide birşey denmesini beklemiyor. Sadece fikrini açıklayıp kendi guild indan örnek vermiş.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 PUBLIC forumlara adam almak icin post atarsan buna katlanirsin bu kadar basit. Madem o kadar seviye pesinde herkez neden public foruma mesaj atilir onu bana bi aciklasana sen.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bence binlerce guild açabilirsiniz ama artık paticikte guild konusu açmayın. Baydı ya başka konular bulun. // Açan arkadaşa falan değil sözüm sadece son zamanlarda çok fazla guild ler ile ilgili konu var wow bölümünde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Seru, 15 Şubat 2005 01:06 tarihinde demiş ki: said: kertenkel, 15 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: arkadaslar hersey iyi guzel de, bu forumda duzgun turkce kulanimina dikkat eden hic mi yok? eylenmek falan ne demek oluyor, ya da 'de' 'da' yi ayri yazmayi bilmiyor musunuz? ilkokulda ogretiyorlar bunlari... kertenkel, öyle bir mesaj yazmışsınki, şu ana kadar yazdığın 14 mesajı, türkçe imlâ kuralları dahilinde inceleyesim geldi. Ayrıca Türkçe kurallarına dikkat edin demişsin, daha kendin Türkçe karakter kullanmıyorsun, nasıl imlâ kuralları hakkında ahkam kesebiliyorsun? Türkçe klavyesi yoksa? benim guildler konusunda naçizane fikrim isteyenin istediği guildi kurmakta (ister tek kişilik olsun ister 500 kişilik) özgür olduğu yönünde, bir takım düzgün oluşumlar zaten zamanla belirecektir, insanlar dağılsa da dağılmasa da[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kim hangi sharda girdi bununla ilgili bi thread varmi ben bulamadimda varsa bi link c p rica edebilirmiyim. ozur dilerim koca sticky yi gormedim ya hehsignature][hline]From The Dephts I've Come [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 15 Şubat 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ne shardi?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ultimacı gençlik versiyon 1.0a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 isteyen istedigi guilde girer kendi de acar, nercde cokluk orda kulkob[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: BlackRose, 15 Şubat 2005 07:18 tarihinde demiş ki: said: Seru, 15 Şubat 2005 01:06 tarihinde demiş ki: said: kertenkel, 15 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: arkadaslar hersey iyi guzel de, bu forumda duzgun turkce kulanimina dikkat eden hic mi yok? eylenmek falan ne demek oluyor, ya da 'de' 'da' yi ayri yazmayi bilmiyor musunuz? ilkokulda ogretiyorlar bunlari... kertenkel, öyle bir mesaj yazmışsınki, şu ana kadar yazdığın 14 mesajı, türkçe imlâ kuralları dahilinde inceleyesim geldi. Ayrıca Türkçe kurallarına dikkat edin demişsin, daha kendin Türkçe karakter kullanmıyorsun, nasıl imlâ kuralları hakkında ahkam kesebiliyorsun? Türkçe klavyesi yoksa? benim guildler konusunda naçizane fikrim isteyenin istediği guildi kurmakta (ister tek kişilik olsun ister 500 kişilik) özgür olduğu yönünde, bir takım düzgün oluşumlar zaten zamanla belirecektir, insanlar dağılsa da dağılmasa da Türkçe klavyesi var, daha önceki mesajlarını inceledim. Herneyse, konuyu kapattım ben. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar