deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Bu ikisini beraber kullanıyorum da, yoğun formül yazdığım metinlerde inanılmaz kasıyor alet. Latex'ten alışkanlığım var kodlayarak yazıyorum formülleri, o yüzden çoğu zaman yetişemiyor; pek çok şeyi körü körüne yazıp sonra formülün oluşmasını bekliyorum. Bu arada yazdığım metin bayağı uzun, 120 sayfa civarı olacak. Ben henüz ilk 20 sayfasını yazdım yazmadım. Ayrı word dosyalarında parçalı olarak bölüm bölüm yazıyorum çok kasmasın diye ama hiç bir işe yaramıyor. Bunun olması normal mi? Normal değilse çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Abi tamamen salliyorum; senin yazdigin seyi derledigi ya da metne uyguladigi bi interval vardir bi ihtimal, o cok dusuktur. O yuzden de kasilip duruyodur. Gongo google ama, yaltigin seyi yazip too slow on macbook desen cikar biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_word-mso_mac-mso_mac2016/typing-and-scrolling-lagdelay-in-word-2016-for-mac/1d6c0430-32c1-461d-826f-1eaf8e325721 Şu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Draft mode’da yazinca kasinti geciyor da draft mode’da nasil 100 kusur sayfa matematik yazicam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Office 2016 for Mac ile alakaliysa sorun direkt aylik Office 365 uyeligi alip en guncelini download et gitsin abi. Patch falan yoksa cekilmez dert. Office 365 uyeligi de 2016 for mac indirtiyorsa gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Abi dediğin doğru, ben de yaşıyorum, tüm office suite'i ile yaşıyorum, office for mac bok gibi bir uygulama. Mümkünse windows yükle geç. Son sürümü son yamalarıyla birlikte lisanslı kullanmama rağmen rezalet bir performansı var. Onu geçtim geçen bi toplantıda ppt açılmadı, tam bir rezalet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 bir insan niye mace windows yükler, yüklüyorsa niye mac alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Tim said: Office 2016 for Mac ile alakaliysa sorun direkt aylik Office 365 uyeligi alip en guncelini download et gitsin abi. Patch falan yoksa cekilmez dert. Office 365 uyeligi de 2016 for mac indirtiyorsa gg :) Office 365 var abi zaten. Hep son surunleri kullaniyorum. 2013’te de random crash yiyordu word belli bir sayfa sayisinin uzerine cikinca. Tik olmustu ctrl+s. Hayir normalde latex kullaniyorum ama bazi yayincilar inatla latex template’i yayinlamiyor ya da kafalarina gore bibliography formati falan uretiyorlar. Mac’e windows yukleyip office’i orada kullanmak pek mantikli degil. Virtual machine’den bahsettigini varsayarsak dosya boyutu buyudukce daha fazla kasar muhtemelen. Windows makine kullanma sansim da yok su surecte. Hem o ise para harcayamam hem de kurulu duzenimi bozmak istemiyorum. Bu arada auto correct’i kapatinca math icin olan auto correct de kapaniyor gamma vb. Komutlari duzenlemiyor. Auto correcti kapatip yalnizca math’in auto correctini kullanmak mumkun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Baska biseyde yazip sonra Word'e export sansin yok mu? SSD diskin oldugu surece VM fena fikir degil btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 knox said: bir insan niye mace windows yükler, yüklüyorsa niye mac alır? 1+1=2 seviyesinin biraz üstü excel kullanmak isteyince beni anlayacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Word’e export ederken tum math formulleri bozuluyor, daha once denedim. Scriptleri falan farkli hep. 15 20 sayfalik cok fazla formulu olmayan bir makale yaziyor olsam tamam da metnin yarisi kompleks matematiksel ifadeler iceriyor. Bir de her bir denklem bolume gore kodlaniyor (1.2.10) falan gibi. Icinden cikilmaz o isin. 2015 macbook pro var bende 128gb ssd var butunlesik, 16gb ram, i5. VM var alette, Win 10 kurulu ama ben mi kuramadim artik derdi neyse Win’i actigimda makine yanmaya basliyor. 2013 Macbook Air’de boyle degildi ama onda da uzun dokumanlar yine sikinti oluyordu. Daha once makineyi yakip garanti kapsaminda tamir ettirdiydim; o yuzden cesaret edemiyorum kurcalamaya. Garantisi de bitti, got giib kalirim ortada sdjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 BootCamp driver'larini yuklememis olabilirsin bi ihtimal. 128gig azmis ama senin isini VM cozer iste, surdan bi dene; https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/tools/vms/ Bu arada ben direkt mac ustune vindoz kurmak istemedigimden harici SSD alip kurduydum, pahali ama olasi bir cozum o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Vm’i yavas diye dusunme buarada bir sans ver cok ilerledi virtualization teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Harici ssd olarak ne kullaniyorsunuz? Bir de veri aktarimi sikinti olmuyor mu?128gb sd cardi var bende macbook icin uretilen. Win kurmustum mesela, acilmasi bile 5 gun suruyordu sanki. W/r hizlari farklidir tabii de ne bileyim. Ha bu arada osx’le windows’u ayni anda kullanmam lazim. Word’de yazarken osx’teki programlardan cikti alip metne aktarmam gerekecek. Windeki programlardan osx’e data aktarmak icin kullaniyordum onceleri vm’i. O yuzden VMware Fusion kullaniyordum ama bootcamp kadar performansli degil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Her Mac sahibine kesinlikle Parallels tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar