DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 (düzenlendi) Her hesap için bir sefere mahsus var bu dediğim Edit: 36 aydan fazla gold üyeliği almayın maksimum 36 ay destekliyor kampanya Nisan 29, 2020 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 (düzenlendi) xboxun yoksa gerek yok ultimate. pc game pass yeter o 3 ay 5.9 ultimate kampanyası da bitmiş, şu an sadece 5.9'a 1 ay var düz pc gamepass gibi. Nisan 29, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Tamam ama halen gold üyeliği upgrade ediyor sadece +3 ay değil 1 ay ekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 evet ona itiraz etmedim zate sadece konsol yoksa gerek yok upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 oyun güzel ya ben beğendim.full saf squat oyunu.phoenix pointen sonra ilaç gibi geldi.ne bir grafiksel sıkıntı ne glitch ne bug kaymak gibi grafikler oynanışlar.çok çok nadir animasyonlarda (özellikle ölmüş/ölmekde olan düşmanlarda) hafif sapıtmalar oldu ama dediğim gibi çok nadir ve rahatsız etmiyor.yapay zeka iyi beklemediğim derecede iyi.hoşuma gitmeyen yanları overwatch biraz abartılmış.overwatch değil overpower anasını satıyım.çoğu skill bunun üstüne kurulmuş hatta oyun çoğu yerde resmen overwatch kullanmaya itiyor.birde side missionlar bir süre sonra kendini tekrar ediyor.ha gözüm arada ne biliyim bir üst aradığı,şu yaratığı araştıralım şu silahı üretelim dediğim oldu.. bence son çıkan tactical squat oyunları arasında en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 İyi kalça yaptırıyor diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Kendimi sikayet ettim.umarım banlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) banlanma squat yap beni baydı bu arada, hikaye fena değil gibi ama çok yavaş gameplay. düşman yokken bile niye action point kadar gidebiliyor karakterler vs vs Mayıs 4, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Alıntı düşman yokken bile niye action point kadar gidebiliyor karakterler Bu çok kötü olmus ya. Bir fight donuyor resetleneyim sonrakine set up yapayim diyemiyorsun. fight bitse de sıra sıra oynatıyor yine. Sıra karsiya gelince dusman olmadigi icin bir aksiyon da yapmiyor. Baya sacma olmus. 4 turn luk cd olan skill resetlensin diye turn spamletiyor bosuna. Çok rng var bir de. Aynı overwatch pozisyonuyla birinde 2 adam kaybediyorsun baska denemede full temizliyorlar falan. missleme olayı biraz tuning istiyor. UI da daha iyi olabilirmis loadoutuna bakarken ileri geri yaptırıyor cok. Ortalama olmus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Erken konusmuşum ya ileriki ana görevler bile yan görevlerin aynısı tamam konsept belli amaç bellide tekdüze görevler belli bir süreden sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 iyi ben baştan bırakmışım güzel olmuş zaman harcamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Son act çok bayık.olumlu görüşüm giderek negatife kayıyor.son boss savaşıdayım.o kadar kazık bir boss savaşı ki anlatamam.bir tarafda dalga dalga her turn gelmeyi bırakmayan ve takımınızın iki katı olan minionlar bir tarafdan bossun saldırıları ondan kaçmaya çalışmak vs.silmeme ramak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar