kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Kayıt oldun mu ? Olduysan Origin oyunlarına bak mailden önce Önce Originde gözüktü Mail 7-8 saat sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 newsletter'a kayit olmamisim, game tester program'da zaten anthem yok, neyse subatta beta'ya artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Sayın Goering VIP demo tarihi belli olmuş ( Sadece Origin P ile ön sipariş verenlere ) 25 Ocak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Beni de betaya almışlar da indirmekle uğraşmayacağım beğenmedim oyunu, boktan saçma sapan PVE'de sonsuz tane roket spamlamaca gibi bişey olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kapalı alfada 2 tane görev var, ondan sonra sizi salıyor da yapacak da pek bir şey yok. klasik bir hub var, epey npc var ama sanırım henüz hiçbiriyle konuşma seçenekleri vs. yok. ayrıca forge var ama oraya da ulaşamıyorum henüz alfada olduğu için. ilk görev solo gidiyor, 2.görevi takımla yaptık. 6 zorluk seviyesi var, ilk 3'ü açıktı. 2.seviye zorlukta 4 kişilik takımdan 1'i baştan sona afk olduğu halde taktik maktik yapmadan çok rahat düz yardırıp bitirdik. klasik önüne çıkan canavarları kesip, sonra da gelen bossu kesip, bir tane adamı kurtarmaca. hikaye için tonla yazı mazı var ama görevlerde bir ana hikaye odağı gördüğümü söyleyemeyeceğim. gunplay mass effect'lere çok benziyor. yine soldan görüyorsunuz ekranı, düşmanların can barı, vuruş hissi vs. mass effect'in biraz geliştirilmiş versiyonu gibi. ama tabii roketatarlar vs. gelip silah çeşitliliğiyle nasıl bir tatmin sağlar orasını bilemem, düz ilk verdiği silahla oynadım ben görevi. uçmak oyunda çooook zevkli. gerçi limiti var, me'deki gibi cooling mekaniği var, 10-15 saniye sonra yere inmeniz lazım soğuması için. sanırım upgrade ederek falan bunları geliştirebiliriz ama uçmak hem kolay hem de baya zevkli. yapay zeka tırt geldi. karakter double jump yapabiliyor. olduğum yerde zıplaya zıplaya melee takılan kurt köpeği çok rahat aldım aşağı. grafikler cidden çok sağlam. 1060 6gb ve 8gb ram ile oynadım high ayarlarda 60 fps'in üstünde hiç drop yaşamadım. o açıdan çok iyi. sinematikler vs. bunlar kaliteli, büyük bir yapım gibi duruyor. içerik nasıl olacak, progress nasıl olacak, bunlara dair bir şey söylemek imkansız. aynı şekilde gunplay de 1-2 saatle anlaşılmaz, çünkü oyunda çok çeşitli silahlar ve tonla geliştirme ıvır zıvırı olduğu belli. oyunun solo oynanabilirliği olduğunu zannetmiyorum. görevlerde sürekli party yapmaya zorluyor. arkadaş grubuyla oynayacak oyun arıyorsanız division 2 yerine bu daha iyi gibi duruyor. şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Şimdi, benim arkadaş rusyada yaşıyor Benim account ile rusyadan oyunu alsa 230 liraya geliyor standart. Rusya'da alıp bana hediye edebilir mi, ya da benim accountla ordan alıp gönderebiliyor mu? Oyunlar yarı fiyatı arkadaş nasıl bi saçmalıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Orda yari fiyatina olmasi degil bizde 2 katina olmasi sacmalik. Regional pricing uyguluyosan her yere uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Aral İthalat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Origin premium olan var mı aranızda nasıl çalışıyor sistem? 1 aylığına alsam , anthem oynasam, sonra atıyorum 3 ay sonra tekrar 1 ay alsam, aynı account üzerinden mi dönüyor sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Aynen Bir ay alıp denedim İstersen sonlandırıyorsun İstersen aylık yıllık devam Aynı hesaptan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Anthem alacağıma 55 euro 1 yıllık alırım daha iyi gibi Arada da fifa bf5 battlefront falan var onlar çıkar Hatta şimdi alsan fifa 20 de oynuyorsun mis gibi offer sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 rustan alın 300-350 lira yıllık. hem de 80 dolarlık full paketleri geliyor oyunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 çok güzel sistem yapmışlar valla adamlar EA falan diye laf ediyoruz da. EA oyunlarının kıyısından köşesinden oynayan biri için baya nimet Vault listesine baktım, yeni oyun eklenmese bile baya uzun süre idare edecek oyun var beni orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 4K Anthem https://www.youtube.com/watch?v=yJo19lIZWJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 benim anladığım kadarıyla patiden kızılelma ile oynayacaz oyunu parti yaparken link paylaşarak konuşucak büyyük ihtimalle -tunch: yarın kaçta online olursun? -kızılelma: https://www.google.com/search?q=what+time+is+it&rlz=1C1GCEU_trTR821TR821&oq=what+time+is+it&aqs=chrome..69i57j0l5.3559j1j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 tunch Araştırdım Tüm ana hikaye ve zindanları iki kişi oynamak mümkünmüş Sen tank olursun Arkana geçer bol bol destek veririm ( tank ve dps oynamaktan nefret ederim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Anthem sen nelere kadirsin Kizilelmaya can kattın oda artık bizden biri Buluruz ya illa takımı 4leyecek biri. Ben her türlü colossus main giderim zaten. City of heroes'tan berı tank mainim. Tauntsuz çıkmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ps'te oynayacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 çok güzel gözükmesinin beraberinde, EA. :( fiyatı da 400 lira falan olur artık. ha bi de bunları asla gerçek mmo gibi yapmıyorlar gıcıklar. illa bi eciş bücüş instancelar vs. konsol köylüleri de oynayabilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 mokoko said: ps'te oynayacak var mı? Ben illa ki alırım ama ilk gün reviewları bir görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 yeni jenerasyon konsollar zaten pc oyunculuğuna büyük darbe vurur. 10 bin liralık sistemi 3-4 bin liraya alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Asil darbeyi native keyboard mouse support vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Celtics said: yeni jenerasyon konsollar zaten pc oyunculuğuna büyük darbe vurur. 10 bin liralık sistemi 3-4 bin liraya alacağız. 2 dugmeyle oyun oynayanlar telefonda da oynayabilirler gayet, gerek yok konsol almalarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar