logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ilk defa izleyen biri direği görünce aha burada bişi olacak diye bekleyecek abi zira o direk iki kez görünüyor filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 şimdi ben direğin çok kritik olduğunu biliyorum. keyifle izleyemeyeceğim. o direk sana girsin red:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Filmin bütün tadi kacti. Direk denmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Benim mesaj filmi izlemeyen birinde hiçbir şey cagristirmayacakken gelip direğin önemini ve 2 kez gözüktüğünü söylemek fjdjd. Ciniyıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 IKI KERE MI?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Red said: Benim mesaj filmi izlemeyen birinde hiçbir şey cagristirmayacakken gelip direğin önemini ve 2 kez gözüktüğünü söylemek fjdjd. Ciniyıs Tamam ben sıvadım ama sen de kabul et hatanı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Ilk defa izledim direk sorun yaratmadi. Fena degilmis film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 cok iyi film. it comes at night benim icin hayal kirikligi olmustu. a24 bu sefer 12'den vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 it comes at night'tan beklentin neydi de hayal kırıklığına uğradın lan güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 sinemada izleyebiliyo muyuz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar