Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 dafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 tolga'nın sözleşmesine aynı sakatlığı tekrar yaşarsa tek taraflı fesih maddesi konulmuş diye bi söylenti var bu arada yassine benzia da gelmiş. oyuncunun tr'deki menajeri aşağıdaki twitter hesabının sahibi https://twitter.com/abarisarii bi tane gazetecinin transfer haberini rt'lemiş aşağıdaki https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1035444677368066048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 yasine benziyo kim abi noluyor 10 bin tane transfer yapılıyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 bugun aynı zamanda kameni ve soldado'nun ayrılık haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Aziz Yıldırım'ı çok arayacak gibi Fenerliler :) Ali Koç başkan olduğundan beri sırf gs transferlerine fiyat yükselttirmeye kasıp gs'nin bıraktığı adam alıyor. Aziz en azından isimli oyuncu falan getiriyordı takıma. Sezon ortasına doğru isyanlar başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 hangi gs'nin bıraktığı adamı aldık ? sırf tolga için diyorsan saçma çünkü kendisi 10 tane transferin 1 tanesi. emre akbaba'yı da katıyorsan kulup açıkladı sadece alanya bize teklif etti ama bizim bir hamlemiz olmadı diye. başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 benzia geliyomus. Sow açıkladı askldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 mokoko said: hangi gs'nin bıraktığı adamı aldık ? sırf tolga için diyorsan saçma çünkü kendisi 10 tane transferin 1 tanesi. emre akbaba'yı da katıyorsan kulup açıkladı sadece alanya bize teklif etti ama bizim bir hamlemiz olmadı diye. başka? Akbaba ve Ndiaede ikisine fb musallat oldu da fiyatı artmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 fb bjk'nin ilgilendikleriyle çok haşır neşir oldu bu sene ama ne kadarı menajerin iki takıma da önermesidir ne kadarı bunlar ilgileniyorsa iyidir şeklindedir bilmiyorum ferdi, ayew, slimani, reyes, kapıdan dönen fabian vs. özellikle reyes'i merak ediyorum zira bjk'nin fiko döneminde porto ile sürekli bağlantısı var, beleş oyuncuya kesinlikle atlardı 6 ay kaldığı gibi imzalatırdı buna, neden yapmadı roco aldı bakacağız, bjk almadığı gibi porto'nun beleşe oyuncu bırakması da çok ilginç şu an kadroyu fena şişiriyor yönetim koç'un hibeleri ve sponsorluklarıyla ama başarı gelmezse sıkıntı katlanarak büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ndiaye haberlerini görmedim kaçırmış olabilirim. emre akbaba olayında da muhtemelen alanyaspor başkanıyla yakın olunduğu için win win olsun diye yapılmıştır gibi geliyor bana o emre akbaba fb'ye teklif edildi muhabbeti. ki böyle olsa bile 11 transferde 2 oluyor. tolga'yı saymamışsın zaten sen onu çıkarıyorum o yüzden. demek ki dediğin gibi öyle sadece gs'nin istediği adamlara sulanma gibi bir durum yok. aziz'i de kimse aramaz fb taraftarları arasında, anca bundan sonra siz ararsınız onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Emre akbaba ve feneri yanyana duyunca kalzim sikiziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Abi gerçekten diğer takım taraftarlarının gelip de "fb taraftarı aziz'i çok arar bu gidişle ahuahuah" yazmaları çok enteresan ya. Aziz'i arasa arasa gs ve bjk taraftarı arar abi fener taraftarı niye arasın? Başarısızlığı mı arayacağız? Sakat RVP'leri falan mı arayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Kotuydum daha kotu olcan diyo abi. Gayet basit bi onerme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Rewendor said: Aziz Yıldırım'ı çok arayacak gibi Fenerliler :) Ali Koç başkan olduğundan beri sırf gs transferlerine fiyat yükselttirmeye kasıp gs'nin bıraktığı adam alıyor. Aziz en azından isimli oyuncu falan getiriyordı takıma. Sezon ortasına doğru isyanlar başlar. oof bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 topçu alıp göz boyamak için krediyle yaptırdığımız tesisleri ipotek ettirmesin yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Esh said: Kotuydum daha kotu olcan diyo abi. Gayet basit bi onerme önermenin saçmalığından bahsediyor arkadaş da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bu adam kendi cikip demei mi 600m $ borc var diye. Bu ne perhiz bu ne tursu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Phyx said: Esh said: Kotuydum daha kotu olcan diyo abi. Gayet basit bi onerme önermenin saçmalığından bahsediyor arkadaş da 2 mac daha 1-0 falan sıkıştırsınlar, daha baslayamayan hayaliniz direk söner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Fener aynı fener taraftarı aynı taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 600m borc da amma buyudu ha son bikac ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Esh said: Phyx said: Esh said: Kotuydum daha kotu olcan diyo abi. Gayet basit bi onerme önermenin saçmalığından bahsediyor arkadaş da 2 mac daha 1-0 falan sıkıştırsınlar, daha baslayamayan hayaliniz direk söner kaç kere 1-0, 2-0 sıkıştırıldığında fenerbahçe'nin başkanının değiştiğini gördün? aynı taraftar dediğin, bu taraftar kaç kere başkan değiştirmiş. hangi olayı referans alarak bu yorumlarda bulunuyorsunuz onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 kaynak: götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 şu an transfermarktta gözüken +11 milyon euro transfer dönemindeki durumumuz. sikeyraya 4 milyon euro verildi herhalde +7 milyon euro civarı gelirimiz var transfer döneminden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Ha sonuma kadar arkasındasınız yani Sghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 arkandayız eşçiğim ;) ););); )););); manyaq laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar