Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

tolga'nın sözleşmesine aynı sakatlığı tekrar yaşarsa tek taraflı fesih maddesi konulmuş diye bi söylenti var

bu arada yassine benzia da gelmiş. oyuncunun tr'deki menajeri aşağıdaki twitter hesabının sahibi

https://twitter.com/abarisarii

bi tane gazetecinin transfer haberini rt'lemiş aşağıdaki

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1035444677368066048
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

hangi gs'nin bıraktığı adamı aldık ?

sırf tolga için diyorsan saçma çünkü kendisi 10 tane transferin 1 tanesi. emre akbaba'yı da katıyorsan kulup açıkladı sadece alanya bize teklif etti ama bizim bir hamlemiz olmadı diye.

başka?

Akbaba ve Ndiaede ikisine fb musallat oldu da fiyatı artmadı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

fb bjk'nin ilgilendikleriyle çok haşır neşir oldu bu sene ama ne kadarı menajerin iki takıma da önermesidir ne kadarı bunlar ilgileniyorsa iyidir şeklindedir bilmiyorum

ferdi, ayew, slimani, reyes, kapıdan dönen fabian vs.
özellikle reyes'i merak ediyorum zira bjk'nin fiko döneminde porto ile sürekli bağlantısı var, beleş oyuncuya kesinlikle atlardı 6 ay kaldığı gibi imzalatırdı buna, neden yapmadı roco aldı bakacağız, bjk almadığı gibi porto'nun beleşe oyuncu bırakması da çok ilginç

şu an kadroyu fena şişiriyor yönetim koç'un hibeleri ve sponsorluklarıyla ama başarı gelmezse sıkıntı katlanarak büyür
Sosyal ağlarda paylaş

ndiaye haberlerini görmedim kaçırmış olabilirim.

emre akbaba olayında da muhtemelen alanyaspor başkanıyla yakın olunduğu için win win olsun diye yapılmıştır gibi geliyor bana o emre akbaba fb'ye teklif edildi muhabbeti.

ki böyle olsa bile 11 transferde 2 oluyor. tolga'yı saymamışsın zaten sen onu çıkarıyorum o yüzden. demek ki dediğin gibi öyle sadece gs'nin istediği adamlara sulanma gibi bir durum yok.

aziz'i de kimse aramaz fb taraftarları arasında, anca bundan sonra siz ararsınız onu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aziz Yıldırım'ı çok arayacak gibi Fenerliler :) Ali Koç başkan olduğundan beri sırf gs transferlerine fiyat yükselttirmeye kasıp gs'nin bıraktığı adam alıyor. Aziz en azından isimli oyuncu falan getiriyordı takıma. Sezon ortasına doğru isyanlar başlar.

oof bu ne ya
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Phyx said:

Esh said:

Kotuydum daha kotu olcan diyo abi.

Gayet basit bi onerme

önermenin saçmalığından bahsediyor arkadaş da

2 mac daha 1-0 falan sıkıştırsınlar, daha baslayamayan hayaliniz direk söner

kaç kere 1-0, 2-0 sıkıştırıldığında fenerbahçe'nin başkanının değiştiğini gördün?

aynı taraftar dediğin, bu taraftar kaç kere başkan değiştirmiş. hangi olayı referans alarak bu yorumlarda bulunuyorsunuz onu anlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...