WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 saolsun zırt pırt açtığı reklam hede hödeleri sayesinde bişi yaparken hep windowsa döndürüyo ve açık olan bazı şeylere geridönülmüyo sonuç=yapılanlar gidiyo imeshe küfür ediliyo :hrr: bu zırt pırt açılan hedelerden nasıl kurtulunur ???[hline]King Of Chaos
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 i-mesh kullanmadığımdan kesin olarak bilemiyorum ama spyware türevi birşeyler yapıyorsa bunu Ad-aware ile bir tarat ve temizle. Yanlız dikkat et mesela kazaa'da bu spywareleri silince çalışmıyor.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa-lite falan bunlar için değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa lite da benim kullandığım hack dımbırtısı çalışmadı. Varsın içinde 3-5 spyware olsun ama ben hep 1000 oliyim :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 benim bi ara yazdığım foruma hack zımbırtısı ise çalışması lazım, yani ben lite kullanmıyorum ama yinede kullananlar çalışıo demişti[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Valla bilmiyorum bende çalışmadı versiyon farkı filan herhalde veya bi dll'i sevmedi, herhangi birşey olabilir Kazaa Hack 2.0.2 benim kullandığım sarı kırmızı ikonu olan dımbırtı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ehe uplamışsın evet o işte ama bende lite ile çalışmadı :-([hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kedi çalışıo demiş, ona sor bi istersen bide file share etmenize gerek kalmıo bu program sayesinde, buda hızda etki ediyor bildiğim kadarı ile[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yok ben share'i kapatmam. Çekiyorsam başkasınında çekmesine izin vermem gerekir diye düşünüyorum. Hack'i kullanmamın tek sebebi benimde çekebilmem.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ben de kazaa lite var ve ben de çalıştı hack :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 spyware yok yani en azından ad-ware bulamadı[hline]King Of Chaos
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa lite'i düzgün, her adıma göre yükle. sonra kazaa hack i yükle. kazaa lite, speed up ve kazaa hack sırasıyla aç. hack'de reverse tıkla, istediğin kadar çalışır..
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bu arada imesh, spyware'li. kazaa spyware'li. kazaa lite spywaresiz. Ad-aware yükle (www.download.com) ad-aware'lerin hepsini kaldırt. imesh ve kazaa çalışmaz o zaman. o yüzden asla ama asla imesh ve kazaa çekmeyin. çekecekseniz ya kazaa lite, ya edonkey
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ad-aware çalıştırırken, Scan Memory Quick scan Deep Scan Scan Drivers - C mutlaka checked olsun. her 2 günde bir kontrol edin..
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bütün hepsini sildinmi imesh çalışıyo ama açılışta bi hata veriyo ok dion geçiyo[hline]King Of Chaos
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hayır bazılarını siliyosu öyle oluyo ama bi 2 tane dahav a rbkamıştım daha once.. onları silince çalışmıyo[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! npot: bende 20 kadar spyware cıktmıştı [Bu mesaj LethE tarafından 13 Şubat 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar