WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 saolsun zırt pırt açtığı reklam hede hödeleri sayesinde bişi yaparken hep windowsa döndürüyo ve açık olan bazı şeylere geridönülmüyo sonuç=yapılanlar gidiyo imeshe küfür ediliyo :hrr: bu zırt pırt açılan hedelerden nasıl kurtulunur ???[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 i-mesh kullanmadığımdan kesin olarak bilemiyorum ama spyware türevi birşeyler yapıyorsa bunu Ad-aware ile bir tarat ve temizle. Yanlız dikkat et mesela kazaa'da bu spywareleri silince çalışmıyor.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa-lite falan bunlar için değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa lite da benim kullandığım hack dımbırtısı çalışmadı. Varsın içinde 3-5 spyware olsun ama ben hep 1000 oliyim :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 benim bi ara yazdığım foruma hack zımbırtısı ise çalışması lazım, yani ben lite kullanmıyorum ama yinede kullananlar çalışıo demişti[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Valla bilmiyorum bende çalışmadı versiyon farkı filan herhalde veya bi dll'i sevmedi, herhangi birşey olabilir Kazaa Hack 2.0.2 benim kullandığım sarı kırmızı ikonu olan dımbırtı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ehe uplamışsın evet o işte ama bende lite ile çalışmadı :-([hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kedi çalışıo demiş, ona sor bi istersen bide file share etmenize gerek kalmıo bu program sayesinde, buda hızda etki ediyor bildiğim kadarı ile[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yok ben share'i kapatmam. Çekiyorsam başkasınında çekmesine izin vermem gerekir diye düşünüyorum. Hack'i kullanmamın tek sebebi benimde çekebilmem.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ben de kazaa lite var ve ben de çalıştı hack :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 spyware yok yani en azından ad-ware bulamadı[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 kazaa lite'i düzgün, her adıma göre yükle. sonra kazaa hack i yükle. kazaa lite, speed up ve kazaa hack sırasıyla aç. hack'de reverse tıkla, istediğin kadar çalışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bu arada imesh, spyware'li. kazaa spyware'li. kazaa lite spywaresiz. Ad-aware yükle (www.download.com) ad-aware'lerin hepsini kaldırt. imesh ve kazaa çalışmaz o zaman. o yüzden asla ama asla imesh ve kazaa çekmeyin. çekecekseniz ya kazaa lite, ya edonkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ad-aware çalıştırırken, Scan Memory Quick scan Deep Scan Scan Drivers - C mutlaka checked olsun. her 2 günde bir kontrol edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bütün hepsini sildinmi imesh çalışıyo ama açılışta bi hata veriyo ok dion geçiyo[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hayır bazılarını siliyosu öyle oluyo ama bi 2 tane dahav a rbkamıştım daha once.. onları silince çalışmıyo[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! npot: bende 20 kadar spyware cıktmıştı [Bu mesaj LethE tarafından 13 Şubat 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar